Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η πρώτη θα είναι… κλειστή

ΠΑΟΚ: Η πρώτη θα είναι… κλειστή

Η σεζόν 2017-18 για τον ΠΑΟΚ αρχίζει αύριο Πέμπτη 22 Ιουνίου με την πρώτη προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία.

Προηγείται, όμως, η παρουσίαση του νέου τεχνικού Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς που θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Τον Σέρβο τεχνικό θα παρουσιάσει ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας.

Στις 19:00 θ’ ακολουθήσει η πρώτη (κλειστή για τον κόσμο και τα ΜΜΕ) προπόνηση της νέας σεζόν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Από νωρίς αύριο οι παίκτες θα προχωρήσουν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις σε γκρουπ. Από την πρώτη προπόνηση ο Στανόγιεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Δεληγιαννίδη, Κουλούρη, Κάτσε Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς, Σάκχοφ και Ουάρντα που θα επιστρέψουν στις 27 Ιουνίου εξ αιτίας των υποχρεώσεων που είχαν με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά και τους Μάτος και Ενρίκε που θα επιστρέψουν στις 24 Ιουνίου, έχοντας εξασφαλίσει διήμερη επί πλέον άδεια.

Στο μεταξύ οι ιθύνοντες του συλλόγου και ο νέος τεχνικός αναζητούν εσπευσμένα τερματοφύλακα για την μεταγραφική περίοδο, που θα καλύψει την θέση, αρχικά τουλάχιστον του τραυματία Παναγιώτη Γλύκου. Μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Πασχαλάκης, αλλά και άλλοι από τον χώρο του εξωτερικού.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε