Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ηρακλής: Παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή υπέβαλε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο προπονητής που οδήγησε τον “Γηραιό” στην άνοδο από το Football League το 2015, αλλά και σε εξαιρετική πορεία στη φετινή σεζόν, ανακοίνωσε την αποχώρησή του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πρόσθεσε, δε, πως ουσιαστικά είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την προηγούμενη αγωνιστική και την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Πανιώνιο.

“Πήρα μία απόφαση μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης”, ήταν τα λόγια του Νίκου Παπαδόπουλου, αποχωρώντας στη συνέχεια χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις.

“Το γρήγορο γκολ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Χάλασε τα σχέδια που είχαμε για να αγχώσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά το ίδιο έκανε και η αποβολή. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με δέκα παίκτες. Προσπαθήσαμε να ρισκάραμε στο τέλος με όσους παίκτες είχαμε. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία καλή ομάδα και στις λίγες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να έχουμε, είτε κόπηκαν από τη σωστή αντίδραση του ΠΑΟΚ, ίσως και από λάθος του διαιτητή”, πρόσθεσε για τον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε