Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ίβιτς: “Έκανε λάθος ο Πέλκας, λάθος κι εγώ” [vid]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Βλάνταν Ίβιτς, μιλώντας στην κάμερα της Web TV του ΠΑΟΚ, τόνισε πως η άσεμνη κίνηση του Πέλκα κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο ήταν λανθασμένη, ενώ παραδέχθηκε πως λανθασμένη ήταν και η τοποθέτηση του ίδιου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Σέρβος τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά αναφέθηκε ακόμα στη δύσκολη συνέχεια της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικα οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς στην κάμερα της Web TV του ΠΑΟΚ:

“Κάθε ποδοσφαιριστής είναι απαραίτητος για τη συνέχεια τη σεζόν. Αυτό το έχω τονίσει στα αποδυτήρια. Όταν το μυαλό δεν ειναι καθαρό μπορείς να παρασυρθείς σε κινήσεις που στη συνέχεια θα μετανιώσεις. Είδαμε πώς κόντρα στον Πανιώνιο ο Πέλκας έκανε μία λανθασμένη κίνηση από μέρους του, όπως λανθασμένη ήταν και η δική μου τοποθέτηση μετά το τέλος του αγώνα. Δεν είχα δει τι ακριβώς είχε συμβεί. Σε σχέση με αυτά που μου είχαν πει δεν είχα φανταστεί τι κίνηση ήταν αυτή και πώς πανηγύρισε.

Δεν πιστεύω ότι ήθελε να προσβάλλει κάποιον, δημιούργησε κακή εικόνα για τον εαυτό του. Πέρασε άσχημο μήνυμα στα παιδιά που παρακολούθησαν το παιχνίδι, είναι κάτι που πέρασε άσχημο μήνυμα για την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει και τιμωρία γι’ αυτό και είναι λογικό, είναι κάτι που δεν πρέπει να ξανασυμβεί από κανένα. Είμαι άνθρωπος που εκείνη τη στιγμή που σαν προπονητής ήθελαν να προστατέψω τον παίκτη μου, όμως ξαναλέω ότι ήταν λάθος στη συνέντευξη Τύπου. Όταν κάνω λάθος το παραδέχομαι”.

Για το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος: “Τώρα κάναμε λίγο μπρέικ γιατί το χρειαζόμασταν μετά από τόσα πολλά παιχνίδια που είχε η ομάδα. Η διακοπή είναι καλή πιστεύω, μετά από αυτή μας περιμένει ένα έντονο πρόγραμμα στο τέλος της σεζόν. Καλό είναι να ξεφεύγουν όλοι λίγο πριν.  Έχουμε αρκετά παιδιά που παίζουν στις Εθνικές ομάδες κι αυτό είναι καλό για την ομάδα. Στόχος μας είναι όσο περισσότεροι να παίζουν στην εθνική Ελλάδας και σε άλλες εθνικές ομάδες. Με τους υπόλοιπους θα δουλέψουμε σε συγκεκριμένα πράγματα, αυτά που πιστεύουμε ότι τους λείπουν να τους προετοιμάσουμε γι΄ αυτά που τους περιμένουν στο μέλλον”.

Για το τι χρειάζεται για να πετύχει ο ΠΑΟΚ στο φινάλε της σεζόν: “Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να είναι ενωμένος. Αυτό είναι το βασικό. Στο μεγαλύτερο διάστημα το έχουμε καταφέρει, έχουμε καταφέρει να έχουμε ανθρώπους κοντά στην ομάδα να είναι ενωμένοι και το συμφέρον τους είναι μόνο ο ΠΑΟΚ να κερδίζει και να προχωρά. Αυτό ζητώ και από τους παίκτες και από τους ανθρώπους είναι κοντά”.

Για τα τρία διαδοχικά ματς με τον Παναθηναϊκό: “Τρία δυνατά ματς, περιμένω, τρία ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που τελευταία έχει ανέβει, έχει ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ της. Σεβόμαστε τον εαυτό μας, γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε χωριστά σε κάθε παιχνίδι. Να δούμε τι θα κάνουμε για να κερδίσουμε. Έχουμε παίξει και με τον Παναιτωλικό τρία συνεχόμενα ματς, και με την Ξάνθη, τώρα συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό. Τώρα μιλάμε για μία πιο ποιοτική ομάδα, αλλά όπως είπα εξαρτάται από το πώς θα είμαστε εμείς”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε