Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ίβιτς στους παίκτες: “Θέλω να… δαγκώνουμε” [vid]

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν τη Δευτέρα στο γήπεδο της Τούμπας, την επομένη της “λευκής” ισοπαλίας με την Ξάνθη. Διαβάστε τις… ιδιαίτερες οδηγίες που τους έδωσε ο Βλάντας Ίβιτς.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Σλόβαν Λίμπερετς, για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος συνηθίζει να έχει πολύ ενεργό ρόλο στη διάρκεια των προπονήσεων, στη διάρκεια του προγράμματος σταμάτησε την εκτέλεση μίας άσκησης για να δώσει κατευθύνσεις στους παίκτες του αναφορικά με την αμυντική τακτική.

Ο Βλάντας Ίβιτς έδωσε οδηγίες στους παίκτες του για το πώς θα μπαίνουν στις μπαλιές που διεκδικούν με τους αντιπάλους, έχοντας παράπονα για τη… χαλαρότητά τους σε αυτό το κομμάτι. “Όποιος και από εσάς αν είναι στη θέση να μαρκάρει τον αντίπαλο δεν πρέπει να πηγαίνει χαλαρά. Πρέπει να… δαγκώνει εκεί. Θέλουμε να δαγκώσουμε τον αντίπαλο…”, είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος τεχνικός.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε βίντεο από την προπόνηση στο οποίο υπάρχει και το χαρακτηριστικό απόσπασμα (από το 2:13 και έπειτα) του Ίβιτς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε