Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Κάνιας: “Η μπάλα δεν ήθελε να μπει”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της, με αποτέλεσμα να “πετάξει” δύο βαθμούς στην έδρα του. Ο Χοσέ Κάνιας μίλησε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι “ασπρόμαυροι”.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Ξάνθη, με τον Κάνιας να στέκεται στην ατυχία της ομάδας του, η οποία έχασει πολλές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της νίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για την ισοπαλία με την Ξάνθη: “Σίγουρα αυτός ο βαθμός δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε εμείς από αυτό το παιχνίδι, ειδικά στο τέλος, όπου αγωνιστήκαμε με παίκτη παραπάνω και δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αυτή τη στιγμή, έχουμε αυτό τον βαθμό και προχωράμε και κοιτάμε να ανεβούμε κι άλλο στην βαθμολογία”.

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: “Αρχίσαμε θετικά το παιχνίδι με καθαρό μυαλό και στρωτό ποδόσφαιρο. Κοιτάξαμε να ανοίξουμε το γήπεδο και να κρατήσουμε την κατοχή, κάτι που ήταν και ο σκοπός μας από την αρχή. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, από το σημείο που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα ολόκληρη η ομάδα ανέβηκε προς τα πάνω και στο τέλος παίζαμε μόνο με έναν παίκτη στην άμυνα ουσιαστικά. Δοκιμάσαμε με σέντρες, με κάθετες μπαλιές, παίξαμε από το πλάι. Δεν θα έλεγα ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό, πιστεύω ότι κάναμε τρομακτικές ευκαιρίες στο τέλος, αλλά μερικές φορές η μπάλα δεν θέλει να μπει”.

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα: “Είναι λίγος καιρός οι δύο μήνες που είμαι εδώ, αλλά μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα κίνητρο να έρθω σε αυτό το πρωτάθλημα, γιατί παρ’ όλο που δεν είναι όπως το αγγλικό και το ισπανικό, είναι ένα σημαντικό πρωτάθλημα, έχει πολύ καλές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από αυτές, παίζει στην Ευρώπη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή. Είναι αυτό που έψαχνα, εδώ δεν μου λείπει τίποτα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Για αυτά που έχει δει στον ΠΑΟΚ στο διάστημα που είναι στην ομάδα: “Είναι μία νέα ομάδα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι από προπόνηση σε προπόνηση. Υπάρχουν πολλοί καινούργιοι παίκτες, έχουμε ποιοτική ομάδα, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί είναι πολύ νωρίς στην σεζόν. Ο στόχος είναι να δώσουμε χαρά στον κόσμο και την διοίκηση γιατί αξίζουν κάτι τέτοιο και έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε