Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Οταν ο Ιβιτς έβαζε τέσσερα γκολ

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Οταν ο Ιβιτς έβαζε τέσσερα γκολ

Ο ΠΑΟΚ σπάνια δέχεται γκολ από τον Λεβαδειακό, στην Τούμπα. Η ΠΑΕ όπως κάνει πριν από κάθε αγώνα του «Δικέφαλου» προσέγγισε το ματς από τη στατιστική του πλευρά.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε ματς με τους Βοιωτούς.

Δείτε ενδιαφέροντα στοιχεία

#Στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, ο ΠΑΟΚ έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Αν προστεθεί και το παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος της σεζόν 2012-13 οι αναμετρήσεις γίνονται πέντε και η τελευταία φορά που σκόραρε η ομάδα της Βοιωτίας στην Τούμπα ήταν στις 4 Ιανουαρίου 2012 με τον Ναπολεόνι στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-1. Το σκορ σε εκείνη την αναμέτρηση είχε ανοίξει ο Βλάνταν Ίβιτς .

#Ο ΠΑΟΚ έχει δύο αγαπημένα σκορ για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του με την ομάδα της Βοιωτίας. Το 3-1 και το 1-0 έχουν σημειωθεί από τρεις φορές σε σύνολο 15 αναμετρήσεων. Υπάρχουν ακόμη δύο νίκες με 2-0 και 3-0.

#4 γκολ έχει σημειώσει ως ποδοσφαιριστής ο Βλάνταν Ίβιτς στα τέσσερα ματς που έχει αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Την σεζόν 2011-12 σκόραρε και στα δύο μεταξύ τους ματς σε Τούμπα και Λιβαδειά, ενώ το 2008-09 και το 2009-10 σημείωσε γκολ μόνο εκτός.

#Ο Λεβαδειακός ήταν ο αγαπημένος αντίπαλος του Βλάνταν Ίβιτς , όσο φορούσε την φανέλα του Δικεφάλου. Ο Σέρβος σημείωσε τέσσερα γκολ κόντρα στους Βοιωτούς, ενώ κόντρα στην Ξάνθη πέτυχε τρία τέρματα.

#15 φορές έχουν βρεθεί μέχρι τώρα οι δύο ομάδες αντιμέτωπες σε αγώνα πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 13 νίκες, μια αναμέτρηση έχει τελειώσει με λευκή ισοπαλία και ο Λεβαδειακός έχει φύγει μια φορά νικητής από την έδρα του Δικεφάλου, τον Μάιο του 1991.

#3 γκολ μετράει ο Στέφανος Αθανασιάδης απέναντι στον Λεβαδειακό και τα έχει σημειώσει σε δύο διαφορετικά ματς με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ. Τρία γκολ μετράα και ο Μπάνον, ο οποίος έκανε χατ τρικ στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Λεβαδειακό σε επίπεδο Α’ Εθνικής στις 14 Φεβρουαρίου 1988.

#2 φορές δίχτυα στο ίδιο ματς με τον Λεβαδειακό έχουν βρει εκτός από τον Αθανασιάδη και οι Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς.

#Σε εννιά από τα 15 ματς με τον Λεβαδειακό ως γηπεδούχος ο ΠΑΟΚ στην Α’ Εθνική έχει καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν στην εστία του. Οι έξι αναμετρήσεις συνοδεύτηκαν με νίκες, ενώ υπάρχει και μια λευκή ισοπαλία των δύο ομάδων την σεζόν 1994-95.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε