Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λίμπερετς: Οι οπαδοί… γυρίζουν την πλάτη τους! Κάλεσμα να πάνε Τούμπα

ΠΑΟΚ – Λίμπερετς: Οι οπαδοί… γυρίζουν την πλάτη τους! Κάλεσμα να πάνε Τούμπα

Τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί έως τώρα για τον κρίσιμο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Λίμπετρετς μαρτυρούν ότι το γήπεδο δεν πρόκειται να γεμίσει απόψε. Ο κόσμος του «Δικέφαλου» μετά και τα τελευταία γεγονότα γυρίζει την πλάτη του στην ομάδα…

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της προς του οπαδούς τους κάλεσε να στηρίξουν τους παίκτες λέγοντας: «το έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε».

Διαβάστε το κάλεσμα

Το πιο καθοριστικό ευρωπαϊκό ματς της σεζόν είναι το σημερινό εναντίον της Λίμπερετς στην Τούμπα, σε μια ευκαιρία για την ομάδα η πρώτη εντός έδρας νίκη στην έδρα της να φέρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Σ/ αυτή την προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Σπρώξτε τους ποδοσφαιριστές μας με την φωνή και τη θετική σας ενέργεια. Βοηθήστε τους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του αγώνα, χειροκροτήστε τους όταν το έχουν περισσότερο ανάγκη, πανηγυρίστε μαζί τους την πρόκριση!

Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε ρίψη αντικειμένων, πυρσών, κροτίδων ή φωτοβολίδων, καθώς ακόμη και το άναμμα αυτών στις κερκίδες επιφέρει σκληρές τιμωρίες. Απαγορεύονται επίσης συνθήματα και πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Όλοι μαζί προχωράμε και μεγαλώνουμε το βάρος της ευρωπαϊκής φανέλας του ΠΑΟΚ μας!

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε