Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Μετά τον Κατσουράνη, ο Βιεϊρίνια!

ΠΑΟΚ: Μετά τον Κατσουράνη, ο Βιεϊρίνια!

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Κώστα Κατσουράνη, ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γκέρμαν Τσιστιάκοφ ταξίδεψε στη Γερμανία και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί πρωταρχικός στόχος για τον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να ενισχύσει σημαντικό το ρόστερ της ομάδας ώστε ο στόχος αυτός να έχει περισσότερες πιθανότητες επίτευξης.

Μετά, λοιπόν, την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Κώστα Κατσουράνη το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού. Μάλιστα, νούμερο ένα στόχος είναι ένας πρώην παίκτης του “δικεφάλου του βορρά”. Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, για τον οποίο ταξίδεψε στη Γερμανία την Τρίτη ο Γκέρμαν Τσιστιάκοφ.

Ο στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ για την επιστροφή του Πορτογάλου άσου στην Τούμπα είτε με αγορά είτε με δανεισμό.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το ραντεβού, οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας είναι μεγάλες αλλά ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του.

Αν η περίπτωση του Βιεϊρίνια δεν καρποφορήσει τότε στον “δικέφαλο του βορρά” θα κινηθούν για άλλον παίκτη στην ίδια θέση, καθώς η ενίσχυση στον συγκεκριμένο τομέα κρίνεται απαραίτητη.

Κατσουράνης: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ

Τα…τυπικά για Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε