Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΠΑΟΚ: Μιλάμε με επενδυτές από την Μέση Ανατολή!

ΠΑΟΚ: Μιλάμε με επενδυτές από την Μέση Ανατολή!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.11.2010 | 16:19
Πρώτη δημοσίευση: 02.11.2010 | 16:19

Ο “δικέφαλος του βορρά” παραδέχθηκε επισήμως τις επαφές με μεγάλο επενδυτικό οργανισμό από την Μέση Ανατολή, ενώ τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Δερμιτζάκης: Με έφαγαν κάποιοι έξω από τον ΠΑΟΚ

Tα πάντα στον ΠΑΟΚ κινούνται γύρω από τον Άραβα επενδυτή. Αυτή είναι η πραγματικότητα παρόλο που στην ΠΑΕ κρατούν χαμηλά την μπάλα και τηρούν σιγή ιχθύος. Το ενδεχόμενο να αλλάξει χέρια η ασπρόμαυρη ΠΑΕ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και οριστικές εξελίξεις θα έχουμε τις επόμενες ημέρες
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
"Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει και επισημοποιεί ότι πράγματι εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται σε επαφή με Μεγάλο Διεθνή Επενδυτικό Οργανισμό, προερχόμενο εκ της Μέσης Ανατολής, ο οποίος δια μέσω εκπροσώπου του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού Μετοχικού Πακέτου της ΠΑΕ.
 
Οι συζητήσεις είναι σε σχετικά προχωρημένο στάδιο και βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται ακόμη δεδομένο, αλλά ούτε και αποκλείεται, και προς αυτού η όποια περαιτέρω συζήτηση ή αναφορά επί του θέματος με επιπλέον λεπτομέρειες, κρίνεται ανούσια και δεν ωφελεί κανέναν, ιδιαίτερα δε, τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
 
Οποιαδήποτε άλλη φημολογία η οποία έχει να κάνει με την αναφορά συγκεκριμένων ονομάτων δήθεν Επενδυτών, διαμεσολαβητών κλπ, είναι αστεία, λανθασμένη, ψευδής και επικίνδυνη.
 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης, χειρίζεται προσωπικά το όλο θέμα, και θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά τις προσεχείς εβδομάδες, εφόσον θα υπάρξει στο ζήτημα η ανάλογη εξέλιξη.
 
Οτιδήποτε άλλο πέραν της παρούσης ανακοίνωσης, ή τυχόν νεότερων επισήμων ανακοινώσεων από την ίδια την ΠΑΕ, αποτελεί παραφιλολογία, την οποία ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να μην παρασύρεται".
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook