Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Νίκησε Πλατανιά και περιμένει την απόφαση!

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του, πέρασε σαν σίφουνας από τα Χανιά, επικρατώντας με 3-1 του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Superleague. Στην αναμονή οι “ασπρόμαυροι”.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Oι άνθρωποι του δικέφαλου του Βορρά περιμένουν πλέον την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Εάν οι “ερυθρόλευκοι” τιμωρηθούν με αφαίρεση 6 βαθμών, τότε ο ΠΑΟΚ θα τους πιάσει στην πρώτη θέση, όπου και υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία, πράγμα που σημαίνει πως θα γίνει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο αγώνας:

Λιγότερο από ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη. Μόλις στο 4΄, και μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Κίτσιου, ο Ουαρντά με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 8΄ ο Τζάλμα Κάμπος εκμεταλλεύθηκε το λάθος γύρισμα του Κάργα προς τον Κοκκαλά και σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Κάποιες προσπάθειες του Πλατανιά να ξαναμπεί στο ματς δεν είχαν αποτέλεσμα, με τον Γλύκο να αποκρούσει σε κόρνερ το γυριστό σουτ του Γιακουμάκη στο 55΄, στην καλύτερη ευκαιρία των Κρητικών στο παιχνίδι.

Ο Σακχόφ “τελείωσε” οριστικά τον αγώνα στο 63΄, πετυχαίνοντας το 0-3 μετά από γύρισμα του Ουαρντά. Οι Χανιώτες πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 78΄, με σουτ του Μενδρινού από το ύψος του πέναλτι, μετά από γύρισμα του Μουνάφο.

Πλέον ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκού την Πέμπτη, στην Τούμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας, Στάθης (72΄ Αποστολόπουλος), Μουνάφο, Μαραγκός (21΄ Μενδρινός), Γιορέντε (81΄ Παπανικολάου), Ντεβέσα, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Ουαρντά, Κάμπος, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (57΄ Μαλεζάς), Σακχόφ (71΄ Κάτσε), Αθανασιάδης (66΄ Πρίγιοβιτς), Βαρέλα, Κίτσιου

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε