Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ: «Καυτό» ζευγάρι σε «φλεγόμενη» Τούμπα

ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ: «Καυτό» ζευγάρι σε «φλεγόμενη» Τούμπα

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις πολύ καλές εμφανίσεις τους εντός και εκτός συνόρων θα βρεθούν απόψε στις 20:30 στο χορτάρι της καυτής Τούμπας, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για το μεγάλο ντέρμπι της 6η αγωνιστικής της Superleague.

«Ασπρόμαυροι» και «Ερυθρόλευκοι», προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 με την Ντόρτμουντ (για το Europa League) και από την μεγάλη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ αντίστοιχα (για το Champions League) και θέλουν να ολοκληρώσουν τις δύσκολες εβδομάδες τους με μία μεγάλη νίκη για βαθμολογικόύς, αλλά και  λόγους γοήτρου.

Υψηλές πτήσεις

Ο ΠΑΟΚ του Ίγκορ Τούντορ έχει βρει ρυθμό μετά από το μέτριο ξεκίνημα για το ελληνικό πρωτάθλημα και με νίκη απόψε καλύπτει το χαμένο έδαφος. Οι νίκες-ανατροπές με ΑΕΚ και Ατρόμητο συσπέιρωσαν κόσμο και ομάδα και το πλάνο Άρνεσεν-Τούντορ δείχνει να αποδίδει.

Σύμμαχος του δικεφάλου στο αποψινό παιχνίδι, η καλή παράδοση των τελευταίων ετών, όπου μετράει 4 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα για πρωτάθλημα και κύπελλο στο κάστρο του.

«Θρυλικό» ξεκίνημα

Στην αντίπερα όχθη, οι Ερυθρόλευκοι του Μάρκο Σίλβα σε 7 επίσημα παιχνίδια μετρούν 6 νίκες και μόλις μία ήττα, αυτή απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μία από τις 6 νίκες ήρθε στο Έμιρεϊτς απέναντι στην Άρσεναλ με το επικό 2-3, τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει μία εξαιρετική εβδομάδα που περιλαμβάνει εκτός της μεγάλης ευρωπαϊκής νίκης και τη συμφωνία με τον Stoiximan.gr, νέο βασικό χορηγό της ομάδας του Πειραιά για τα επόμενα 2 χρόνια, στην κορυφή της Superleague χωρίς συγκάτοικο (βλ. Παναθηναϊκός).

Προγνωστικά για την αποψινή αναμέτρηση δεν χωρούν ωστόσο  πρόσφατο και μακρινό παρελθόν των αναμετρήσεων των δύο αντιπάλων, υπόσχονται έντονες συγκινήσεις…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε