Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και η Τούμπα “φλέγεται”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Θα ισχύσει ο… νόμος της Τούμπας για τον ΠΑΟΚ, ή ο Ολυμπιακός θα δείξει χαρακτήρα πρωταθλητή; Το μεγάλο ντέρμπι των δυο πρωτοπόρων συγκεντρώνει τα βλέμματα της 6ης αγωνιστικής της Superleague (20:30, NewsIt.gr, Novasports 1)

Ο ένας θέλει να δείξει πως φέτος είναι ικανός να ρίξει τον αντίπαλο του απ’ το “θρόνο” του. Ο άλλος, θέλει για μια ακόμη χρονιά να “απαντήσει” στους ανταγωνιστές του και να δείξει πως στην Ελλάδα κάνει… κουμάντο. Βορράς εναντίον Νότου και ΠΑΟΚ εναντίον Ολυμπιακού, στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Ντόρτμουντ, ενώ από την πλευρά του ο Ολυμπιακός από τη σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Άρσεναλ. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται ένα εντυπωσιακό ντέρμπι ανάμεσά τους.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται και απέναντι στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο εκτός από αυτόν της νίκης για να μπορέσει να παραμείνει σε επαφή με την πρώτη θέση

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός με νίκη κάνει από νωρίς βήμα τίτλου καθώς θα έχει ξεκινήσει με το απόλυτο, έχοντας περάσει από δύο δύσκολες έδρες όπως είναι αυτές της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Τούντορ δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Όλσεν, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τζαβέλλα, Κόστα και Βίτορ, με τους Ροντρίγκες και Κωνσταντινίδη στα πλάγια. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης και ο Κάτσε, με τον Πέλκα να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Μακ.

Απ’ την μεριά του Ολυμπιακού, ο Μάρκο Σίλβα προσανατολίζεται στο να κάνει τρεις αλλαγές στο σχήμα της ομάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού (αντί του Σαλίνο). Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Κασάμι και ο Μιλιβόγεβιτς (αντί του Καμπιάσο), έχοντας στας πλάγια τον Σεμπά και τον Ντουρμάζ. Ο Φορτούνής θα αναλάβει ξανά οργανωτικό ρόλο και ο Φινμπόγκασον θα αγωνιστεί στη θέση του Ιντέγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε