Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: “Μπαμ” στην Τούμπα με υπογραφή Πασχαλάκη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Κλάους Αθανασιάδης βρίσκεται σε κακή κατάσταση, με τον ΠΑΟΚ να μην σκοράρει ούτε με αίτηση. Την αδυναμία του στο τελείωμα των φάσεων “πλήρωσε” η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Οι Ηπειρώτες έφυγαν με το διπλό (0-1) από τη Θεσσαλονίκη, με τον Πασχαλάκη να κατεβάζει… ρολά.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ είχε 28 τελικές προσπάθειες, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα να είναι απροσπέλαστος και να υπερασπίζεται το γκολ του Τζημόπουλου από το 17′, το οποίο χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Στους 22 βαθμούς έφτασε ο ΠΑΣ, στους 20 βαθμούς έμεινε ο ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας:

Γρήγορο ποδόσφαιρο παίχτηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος του ΠΑΣ Γιάννινα επιθετικά, δημιουργούσε απανωτές ευκαιρίες αλλά είχε… πέσει πάνω στον ανίκητο Πασχαλάκη που έσωζε σωτήρια την εστία του σε κάθε προσπάθεια των επιθετικών του “Δικεφάλου”.

Αντιθέτως, σκόραρε η ομάδα της Ηπείρου. Αφού ο Πασχαλάκης είχε σταματήσει δύο προσπάθειες του Κουλούρη και μία του Τσίμιροτ ο Τζημόπουλος στο 17′ “έγραψε” το 0-1, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με σουτ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Ο “Δικέφαλος” συνέχισε επιθετικά, ο Μπίσεσβαρ ταλαιπωρούσε την αντίπαλη άμυνα και ο Πέλκας επίσης…

Δυο λεπτά μετά το γκολ, ο Κάμπος βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ που τον εμπόδισε να σκοράρει, όπως έπραξε και στο σουτ του Πέλκα στο 31′. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν και στη φάση του 37′ όταν ο Ελληνας άσος γύρισε στον Κάμπος και αυτός που ήταν πεσμένος στο έδαφος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Με δύο μεγάλες ευκαιρίες του Πέλκα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 49′ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 50′ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Πασχαλάκη. Όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πίεζε ακόμα περισσότερο για την ισοφάριση, αλλά δεν μπορούσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 74′ η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του ΠΑΟΚ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη, ενώ στο 84′ ο γκολκίπερ του ΠΑΣ απέκρουσε εντυπωσιακά ένα ωραίο σουτ του Μπίσεσβαρ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ χάθηκε στο 87′, με τον Αθανασιάδη να κάνει το σουτ, την μπάλα να βρίσκει στον Μιχαήλ και να χτυπάει στο δοκάρι του Πασχαλάκη.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, η οποία είχε σ’ ακόμα ένα παιχνίδι πρόβλημα στις τελικές προσπάθειες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσίμιροτ (67’ Μυστακίδης), Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Πέλκας (86’ Περέιρα), Κουλούρης (61’ Αθανσιάδης), Τζάλμα Κάμπος

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα [28’ Γαρουφαλιάς (76’ Μαμπουλού)], Κοζορώνης, Κούτρης, Ακόστα, Γιάκος (89’ Μπουκουβάλας).

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε