Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σάλκε: Οι γκριμάτσες… απογοήτευσης του Τσακαλώτου στην Τούμπα [pics]

ΠΑΟΚ – Σάλκε: Οι γκριμάτσες… απογοήτευσης του Τσακαλώτου στην Τούμπα [pics]

Αν το δει κανείς διαφορετικά, διαπραγμάτευση ήταν κι αυτό που έζησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το βράδυ της Πέμπτης (16.02.2017) στην Τούμπα. Γιατί ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη Σάλκε, την οποία υποστηρίζει η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ. Και από το ύφος του μετά το ματς, που έληξε με βαριά ήττα (3-0) και ουσιαστικά αποκλεισμό του Δικεφάλου από τη συνέχεια του Europa League, είναι σαφές ότι η… διαπραγμάτευση δεν πήγε καλά!

Ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Έτσι το βράδυ της Πέμπτης άφησε στην άκρη αφορολόγητο, ΦΠΑ, προληπτικά μέτρα και ό,τι άλλο αφορά στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, φόρεσε το κασκόλ του με τα χρώματα της ομάδας της καρδιάς του και πήγε στην Τούμπα.

Και από τη σουίτα δίπλα στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη παρακολούθησε γεμάτος αγωνία το παιχνίδι. Μόνο που τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας του “έκοψαν” το χαμόγελο που ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του πριν αρχίσει το ματς. Και η γκριμάτσα του μετά το τέλος του αγώνα μόνο τη θρυλική πια ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ θυμίζει: στο τέλος, πάντα νικούν οι Γερμανοί.

Φωτογραφίες: Reuters, Eurokinissi

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε