Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σάλκε: Τον “τελείωσε” από το πρώτο παιχνίδι!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τη χείροτερη εμφάνιση του μέσα στο 2017 στο πιο ακατάλληλο παιχνίδι. Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Σάλκε πέρασε σαν σίφουνας από την κατάμεστη Τούμπα, επικρατώντας του Δικέφαλου του Βορρά με 3-0, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “32” του Europa League.

 

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι “βασιλικοί μπλε” σκόραραν με τους Γκουίντο Μπουργκστάλερ στο 27′, Μαξ Μάιερ στο 82′, Κλάας Γιαν Χούντελαρ στο 90′ λεπτό  και, ουσιαστικά, εξασφάλισαν στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο αγώνας-ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στο Γκελζενκίρχεν κι από αυτόν θα απουσιάζουν οι Λέοβατς, Μάτος και Βαρέλα λόγω καρτών.

Ο αγώνας:

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και τίποτα δεν προμήνυε τη συντριβή. Ο Μάτος έχασε μία απίστευτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 5′. Ο Μυστακίδης έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, με τον αμυντικό των γηπεδούχων να πλασάρει τον Φέρμαν, αλλά να είναι εξαιρετικά άτυχος, καθώς η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά της δοκού της Σάλκε.

Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, οι Γερμανοί πήραν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και στο 27′ άνοιξαν το σκορ με κοντινό σουτ του Μπρουγκστάλερ στη σχεδόν άδεια εστία του εξουδετερωμένου Γλύκου, που απέκρουσε την αρχική κεφαλιά του Νάλντο. Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν με άνεση την μπάλα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να φανεί απειλητικός και να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ.

Ο Ίβις πέρασε στο 55ο λεπτό τον Τζάλμα Κάμπος, κάνοντας πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούσαν να φανούν και πάλι απειλητικοί. Στο 82′ η Σάλκε εδραίωσε τη μεγάλη νίκη της, σαν σε προπόνηση, με κεφαλιά του Μάιερ που δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ο Γλύκος, μετά την ωραία σέντρα-ασίστ του Χέβεντες.

Η έκταση της νίκης των Γερμανών τελικά πήρε μεγαλύτερο μέγεθος με το τρίτο γκολ που σημείωσε στο 90′ ο Χούντελαρ που είχε πάρει θέση στο παιχνίδι έξι λεπτά νωρίτερα. Ηταν ένα φάουλ του Μάιερ και απόκρουση του Γλύκου που έστειλε την μπάλα στα πόδια του Ολλανδού, που δεν είχε πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.

Το 0-3 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων στο παιχνίδι, με τους Γερμανούς να μετατρέπουν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (77′ Ενρίκε), Μυστακίδης (55′ Κάμπος) και Αθανασιάδης (85′ Ουάρντα).

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Νάλντο, Νάσταζιτς, Σεπφ (46′ Κέρερ) Κολάσινατς, Σταμπουλί, Μπουργκστάλλερ (84′ Χούντελαρ), Γκορέτζκα, Μέιερ και Καλιγκιούρι (79′ Κονοπλιάνκα).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε