Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Λίμπερετς: Όλοι μέσα για τη νίκη

ΦΩΤΟ paokfc.gr
ΦΩΤΟ paokfc.gr

Ο “δικέφαλος του Βορρά” ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς, εκεί που έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, ελπίζοντας κι ότι η Φιορεντίνα θα κάνει το… καθήκον της στο Αζερμπαϊτζάν.

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Μεσημβρία δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα κι έτσι ο Βλάνταν Ίβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Το βάρος έπεσε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Σέρβο τεχνικό να δουλεύει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργήσει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Λίμπερετς.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” στα προηγούμενα οκτώ ματς ομίλων του Europa League έχει μόλις μία νίκη, κόντρα στη Ντινάμο Μίνσκ στις 18.09.2014 κι έπειτα μετρά τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Απέναντι στη Λίμπερετς θέλει να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί και να κατακτήσει τη νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να του δώσει την πρόκριση.

Το κακό είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν ορίζει την τύχη του, αφού το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης ουσιαστικά παίζεται στο Αζερμπαϊτζάν, εκεί που η Φιορεντίνα δεν πρέπει να ηττηθεί από την Καραμπάγκ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε