Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Παναιτωλικός για τον Ουαρντά

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Παναιτωλικός για τον Ουαρντά

Ισως και εντός της ημέρας ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κλείσει την τρίτη χειμερινή μεταγραφή του, μετά τους Λάμπρου και Πρίγιοβιτς. Πρόκειται για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού Αμρ Ουάρντα, που βρίσκεται με την εθνική της χώρας του στην Γκαμπόν.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού μετέβησαν στην Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταγραφής του.Τουλάχιστον αυτό δείχνει η έντονη κινητικότητα που υπάρχει σήμερα με πρώτο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μάκη Μπελεβώνη, που βρίσκεται στα γραφεία της Τούμπας.

Σε ότι αφορά τον επόμενο και μάλλον τελευταίο μεταγραφικό στόχο, τον Βραζιλιάνο Πέδρο Ενρίκε, εκεί υπάρχει μια στασιμότητα, με τον Λούμπος Μίχελ να επιστρέφει σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, μετά τις επαφές που είχες χτες ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής με τους εκπροσώπους της Ρεν στην Γαλλία. Στη συνάντηση αυτή διαπιστώθηκε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή, με τον ΠΑΟΚ να τα έχει βρει ήδη με τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο ακόμα δεν είναι κάτι οριστικό.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε