Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Θα μπορούσαμε και νίκη – Παράπονα για πέναλτι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Αν και οι παίκτες του “δικεφάλου” του Βορρά είναι ικανοποιημένοι από την ισοπαλία με την Μπρίζ, σκέφτονται ακόμα την τελευταία φάση του αγώνα.

“Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η φάση ήταν ξεκάθαρη και θα μπορούσε να δώσει πέναλτι. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του αντίπαλου αμυντικού και άλλαξε πορεία”, δήλωσε σε έντονο ύφος, ο Λίνο, αναφερόμενος στην φάση του 90ού λεπτού του αγώνα, όταν το σουτ που επιχείρησε προς την εστία του Στάινεν βρήκε πρώτα στο χέρι του Σιμέις και μετά βγήκε κόρνερ.

Βαθμός “χρυσάφι” για τον ΠΑΟΚ στο Βέλγιο

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στάθηκε στο θετικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν παρέλειψε, με τη σειρά του, να αναφερθεί στον διαιτητή. “Είναι καλό ξεκίνημα με μία εκτός έδρας ισοπαλία. Σίγουρα το ιδανικό θα ήταν οι τρεις βαθμοί, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία. Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής ήταν κακός. Θα μπορούσε να δώσει πέναλτι στη φάση του Λίνο, ενώ το γκολ της Μπριζ ξεκίνησε από μία φάση που έγινε φάουλ πάνω σε μένα”, ανέφερε.

Για τον Σνάουτσνερ, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από τη Μπριζ: “Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι δίκαιο και δεν μας αφήνει παραπονεμένους. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε, ξυπνήσαμε, ανεβάσαμε αισθητά την απόδοσή μας, πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης και θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε και τη νίκη. Κρατάμε τον βαθμό της ισοπαλίας και κοιτάμε πλέον τα επόμενα παιχνίδια, αφού το πρόγραμμα από εδώ και στο εξής είναι πολύ δύσκολο”, τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε