Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Διπλή ενίσχυση για ΠΑΟΚ! Χαμόγελα για Τούντορ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Λέοβατς και ο Αντόνις συμμετείχαν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης και υπολογίζονται κανονικά από τον Τούντορ για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αντίθετα, προληπτικά εκτός έμειναν ο Γλύκος και ο Μαλεζάς, ενώ ο Σκόνδρας απουσίαζε λόγω ασθένειας.

Αναλυτικά

Δεν ήταν μεγάλης διάρκειας η σημερινή προπόνηση της ομάδας που μόλις ολοκληρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία, το είδος των ασκήσεων όμως έδωσε τη δυνατότητα στον χαρακτηριστικό ήχο των δικτύων όταν παραβιάζονται να ακουστεί πολλές φορές!

Η προπόνηση μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και το 5Χ2, είχε ασκήσεις με τελειώματα και διπλό 7 εναντίον 7, με τους τερματοφύλακες να βρίσκονται αντιμέτωποι με…άγριες διαθέσεις! Ο Παναγιώτης Γλύκος δεν συμμετείχε προληπτικά -λόγω επιβάρυνσης στον προσαγωγό- και μπορεί να θεωρεί εαυτόν…τυχερό σε σχέση με Μελίσσα και Σιαμπάνη!

Ο Αντόνις και ο Λέοβατς προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Τσίμιροτ που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επανένταξης, με προσεκτική συμμετοχή κάποιες μέρες στο κανονικό πρόγραμμα και κάποιες -όπως σήμερα- ατομικό. Ατομικό ακολουθεί και ο Κωνσταντινίδης, ενώ ο Μαλεζάς προφυλάχθηκε από ένα μέρος της προπόνησης προληπτικά, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και ο Γιάννης Σκόνδρας απουσίασε λόγω ασθένειας.

Αύριο η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κ20 αντί προπόνησης (16:00 – Νέα Μεσήμβρια) και στη συνέχεια οι παίκτες θα απολαύσουν ένα διήμερο ρεπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε