Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ και Λιλ για Τζιμπούρ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αλγερινός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και οι μνηστήρες για να τον αποκτήσουν καθημερινά πληθαίνουν. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και το γαλλικό δημοσίευμα που βάζει στο κόλπο την Λιλ.

Ένα από τα περιζήτητα ονόματα του μεταγραφικού παζαριού του Ιανουαρίου έχει εξελιχθεί ο Ράφικ Τζιμπούρ μετά την λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να βλέπει “ζεστά” την περίπτωση του Αλγερινού και να έχει ρίξει όλο το βάρος για την απόκτηση του. “Αγκάθι” στην συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί το οικονομικό, ωστόσο στον “δικέφαλο του βορρά” υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής.
 
Την ίδια ώρα δημοσίευμα του “footlille.com” κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Λιλ για τον Τζιμπούρ, ο οποίος ταιριάζει στο 4-3-3 που αγωνίζεται η ομάδα.
 
Παράλληλα το ίδιο δημοσίευμα συμπληρώνει ότι για τον Τζιμπούρ έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι Λανς, Τουλούζ, ενώ από τη Γερμανία η Στουτγκάρδη είναι “ζεστή” για την απόκτησή του.
 
Πάντως. στη Λιλ ο άσος της ΑΕΚ δεν είναι άγνωστος καθώς τον παρακολουθούσαν και το 2008 – σύμφωνα πάντα με το γαλλικό ρεπορτάζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε