Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ και στα δύσκολα – “Κουλούρια” με Μαγιόρκα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αντιμετώπισε το δυσκολότερο αντίπαλο στα φιλικά και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην άμυνα, όχι όμως και στο τελείωμα των φάσεων.

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στους Ισπανούς είχε καλή κυκλοφορία, πίεση στη μεσαία γραμμή και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά όμως η επίθεση του εμφάνισε αδυναμίες.

Στο 22′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα, όταν ο Λίνο έβγαλε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ρυθμός του αγώνα μετά το 30′ έπεσε και δεν ξανανέβηκε ποτέ. Πάντως η Μαγιόρκα δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι της και σίγουρα ο ΠΑΟΚ των αρκετών απουσιών έδειξε ότι έχει τη δυνατότητα να κοντράρει και ισχυρούς αντιπάλους.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κουμάλο, Κατσικάς (82′ Στάμου), Έτο (74′ Aποστολόπουλος), Λίνο (74′ Κωνσταντινίδης), Λάζαρ, Παναγιωτούδης (46′ Κάτσε), Γεωργιάδης (78′ Μπανγκουρά), Ρομπέρ, Αθανασιάδης (78′ Πόποβιτς), Γιάννου (65′ Πέλκας).

Μαγιόρκα: Αουάτ, Τζοάο, Τομέρ, Ραμίς, Χοακίν Ναβάρο, Περέιρα (Μάρκες 46΄), Τσαρλι Τουκ, Αριθμέντι, Μπικάς, Κέβιν, Λουΐς.

Δώνης: Πάντα την αλήθεια, πάντα για τη νίκη

Στην Λεβερκούζεν ο Σταφυλίδης!

Να περάσει ο επόμενος – Καλή κλήρωση για ΠΑΟΚ και Αστέρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε