Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Και τώρα ο ΠΑΟΚ… για την Ενωση!

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Και τώρα ο ΠΑΟΚ… για την Ενωση!

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες»! Η ΑΕΚ στο τέλος του αγώνα έδειξε εγωισμό και ο Πατίτο Ροντρίγκες ισοφάρισε στο 80΄.

Ηταν αναμενόμενο ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.Το rotation ήταν αναγκαίο ενόψει του τελικού Κυπέλλου. Κράτησε ως βασικούς μόνο τους Τσιγκρίνσκι – Σιμόες και έβαλε μαζί τον Πέκχαρτ με τον Αλμέιδα. Η «Ένωση» παρατάχθηκε με 4-4-2.

Η ΑΕΚ κινδύνευσε στην αρχή δυο φορές με το σουτ του Μαμπουλού και την κεφαλιά του Μαυροπάνου. Στην δεύτερη περίπτωση η μπάλα… έγλειψε το δοκάρι. Ωστόσο προσπαθούσε να απειλήσει τον ορεξάτο ΠΑΣ και τα κατάφερε με τον Πέκχαρτ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38ο λεπτό με τον Αντι Λίλα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη φετινή Super League, όταν σούταρε έξω από την περιοχή και από λάθος υπολογισμό του Μπάρκα η μπάλα κατάληξε στην δεξιά του γωνία.

Η ΑΕΚ δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά ο Πασχαλάκης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση πραγματοποιώντας δύσκολες επεμβάσεις τόσο στην κεφαλιά του Πέκχαρτ στο 10΄ όσο και στο σουτ του Αϊντάρεβιτς στο 54΄.

Στο 80΄ ο Πατίτο Ροντρίγκες με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ και ισοφάρισε 1-1. Η ΑΕΚ όμως, δεν κατάφερε όμως να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και έτσι ξεκινάει από μειονεκτική θέση τα play off. 

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες (52΄ Κούτρης), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Νικολιάς, Ακόστα, Λίλα (88΄ Κοζορώνης), Γαρουφαλιάς, Μαμπουλού, Ζάιρο
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Βινίσιους, Σιμόες (74΄ Γαλανόπουλος), Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Βάργκας (59΄ Πατίτο), Αλμέιδα (67′ Μάνταλος), Πέκχαρτ.

Η βαθμολογία των πλέι οφ

ΠΑΟΚ 2
Παναθηναϊκός 1
ΑΕΚ 0
Πανιώνιος 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε