Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος: Νικητές της… λασπομαχίας οι Ηπειρώτες!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εντός έδρας του Πανιωνίου με 1-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Ηπειρώτες επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Ξάνθη, βγαίνοντας νικητές από τη λασπομαχία με τους “κυανέρυθρους”.

Ο αγωνιστικός χώρος στους “Ζωσιμάδες” ήταν τραγικός κι όπως ήταν φυσικό δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο. Το γκολ του Μιχαήλ στο 18ο λεπτό ήταν αρκετό για να χαρίσει τρεις βαθμούς της νίκης στους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.  Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Πανιωνίου μετά από οκτώ αγώνες πρωταθλήματος.

Ο αγώνας:

Η δύναμη και οι μονομαχίες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, μιας και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα στον τραγικό αγωνιστικό χώρο.  Οι “στημένες” φάσεις ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση για τη δημιουργία ευκαιριών και σεε μία από αυτές ο προωθημένος Μιχαήλ πήρε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Κοζορώνη και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 18ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, στο 37΄ με κεφαλιά του Μπεν και στο 40΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φούντα, όμως και οι δύο προσπάθειες κατέληξαν άουτ.

Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ακόμα χειρότερη στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 59΄, όμως ο Γιαννιώτης απέκρουσε την κεφαλιά του Ζάιρο, ενώ στο 75΄ ο Ρισβάνης σταμάτησε τελευταία στιγμή τον Γαρουφαλιά που έβγαινε τετ-α-τετ. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός παρά μόνο στις καθυστερήσεις, όταν ο Ρισβάνης έπιασε ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία του Πασχαλάκη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ναδάλες (58΄ Γαρουφαλιάς), Ακόστα, Σκόνδρας, Κούτρης, Κοζορώνης, Κόντε (90+5΄ Γιάκος), Ζάιρο (90+4΄ Μπουκουβάλας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (88΄ Καθάριος), Μπεν, Φούντας (61΄ Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας (73΄ Ταπόκο)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε