Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα: Βιασμός της αλήθειας…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η διοίκηση των Ηπειρωτών πήρε θέση για όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΟΦΗ, τονίζει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του εισβολέα οπαδού, ενώ κάνει λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η είσοδος φιλάθλου στο γήπεδο είναι γεγονός δυσάρεστο. Η κατεύθυνση του προς αθλητή και ο οποιοσδήποτε τρόπος επαφής τους, είναι γεγονός απολύτως κατακριτέο και καταδικαστέο από εμάς.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δεσμεύεται, ότι θα στραφεί νομικά κατά του ατόμου, που η ενέργεια του προσέβαλε την διοίκηση, τον κόσμο, αλλά και την δίκαια νίκη της ομάδας μας.

Η διαστρέβλωση όμως της αλήθειας η οποία παρατηρείται, η ακραία μαύρη προπαγάνδα, το ψέμα χωρίς όριο και ο βιασμός της εικόνας που βλέπουν οι ανθρώπινοι οφθαλμοί, είναι κάτι που μας βρίσκει αντίθετους. Από την Δευτέρα 10.1.2011 το βράδυ και εντεύθεν, έχει μετατραπεί το άγγιγμα μιας φανέλας σχεδόν σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, η θερμή ατμόσφαιρα σε ζούγκλα, η εφαρμογή των κανονισμών από τον διαιτητή σε παρανομία και το παράλογο αντικατέστησε το λογικό.

Ζητούμε συγνώμη από τον ποδοσφαιριστή Βεζυρίδη και την ομάδα του ΟΦΗ για το ατυχές περιστατικό εισόδου στο γήπεδο ενός άμυαλου, αλλά περιμένουμε από τον αγαπητό και ικανότατο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, να ζητήσει συγνώμη για την προσβολή της λογικής μας, τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, για την άσκοπη κινητοποίηση ιατρών-νοσηλευτών και το θέατρο του παραλόγου που εξελίχθηκε με επίκεντρο αυτόν.

Ευτυχώς για τον αθλητή και δυστυχώς για όλους αυτούς που μετέτρεψαν το τράβηγμα της κουκούλας του εισβολέα, το σπρώξιμο και το κτύπημα στον άμυαλο (δείτε το βίντεο του αγώνα), αντίστροφα, δηλαδή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας του ποδοσφαιριστή , δεν εντοπίστηκε ούτε μια εκδορά, ούτε ένας μώλωπας, ούτε κάτι επιλήψιμο στο σώμα του ποδοσφαιριστή, από όλους τους γιατρούς που τον εξέτασαν. Η μη συμμετοχή του αθλητή σε προπονήσεις ευρίσκεται εντός σχεδίου της στημένης φαρσοκωμωδίας και εκθέτει ακόμη περισσότερο του εμπνευστές του σχεδίου. Ίσως η επόμενη επικοινωνιακή κίνηση, να είναι νοσηλεία στο εξωτερικό…

Οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί για κακώσεις, αιμάτωμα και τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, δεν ανήκουν απλά στη σφαίρα της κινηματογραφικής φαντασίας αλλά κινούνται σε ακραία όρια του παραμυθιού, που όμοιο του έχει χρόνια να γραφτεί.

Παραθέτουμε κάποια link, για να ενημερωθεί και ο πιο αδαής, για το τι πραγματικά συνέβη και καλούμε την ΠΑΕ ΟΦΗ να απαντήσει εάν απομάκρυνε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο επειδή «τραυματίστηκε», ή επειδή θα τιμωρούνταν με κόκκινη κάρτα για την δική του βιαιοπραγία εις βάρος του εισβολέα.

Θα επιθυμούσαμε επίσης οι ίδιοι οι βιαστές της αλήθειας εις βάρος της ομάδος μας, να αναφέρουν αν κατακρίνουν ή όχι το βίαιο γρονθοκόπημα του άλλου αθλητή της ομάδας του ΟΦΗ στον εισβολέα, περιστατικό για το οποίο τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Καλούμε όλους, οι οποίοι προφανώς για λόγους ψηφοθηρικών εντυπώσεων πήραν θέση στο περιστατικό εις βάρος μας, να αναγνώσουν προσεχτικά τον κανονισμό αγώνων ποδοσφαίρου, να δούνε προσεκτικότερα τα βίντεο και να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία τους, διότι δεν ήταν επαρκώς ενημερωμένοι και δεν δικαιολογεί η θέση τους την προχειρότητα στην άποψη.

Ζητούμε την επέμβαση του Αθλητικού εισαγγελέα για όλες τις ανωτέρω καταγγελλόμενες από εμάς πράξεις μας κατά άρθρο 25 του Πειθαρχικού κώδικα, συγκεντρώνοντας με ευχέρεια το αποδεικτικό υλικό από εφημερίδες και ιστοσελίδες, αλλά και δικό μας υλικό που στις επόμενες μέρες θα αποστείλουμε…”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε