Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΣ… άνετα Κέρκυρα! Εφυγε με “διπλό”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που πήρε τους τρεις βαθμούς στο εναρκτήριο ματς της 6ης αγωνιστικής. Επικράτησε εκτός έδρας της Κέρκυρας με 1-0.

Το live.

Oι Ηπειρώτες πήραν μια… επαγγελματική νίκη. Επαιξαν έξυπνα και κρατήθηκαν όσο έπρεπε μέσα στο ματς καταφέραν να φτάσουν τους επτά βαθμούς. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει για μία ακόμη φορά θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, από την οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (το 2014 με 2-0) κι έφθασε τους 7 βαθμούς, ενώ στους 3 έμειναν οι «Φαίακες».

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Βιδάλ στο 80ο λεπτό με έναν μαγικό “κεραυνό” που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας. Ο Βραζιλιάνος είχε αντικαταστήσει στο 52΄ τον Μαμπουλού και με ωραία ενέργεια έκανε το αριστερό σουτ έξω από την περιοχή.

Το ματς ήταν κλειστό και οι ευκαιρίες λίγες… Η πρώτη τελική του ΠΑΣ ήταν στο 43’ όταν ο Ζορμπάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ντιμιτρόφσκι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κι άλλο ο ρυθμός του ματς κυρίως λόγω τακτικής και όχι κούρασης, αφού οι ομάδες έπαιζαν “σφιχτά”. Ο ΠΑΣ κατάφερε να βρει την ευκαιρία που έψαχναν και οι δύο ομάδες στο 80′, όταν άρχισε να παίζει πιο ελεύθερα. Ο Βιδάλ με ένα ευθύβολο σουτ με το αριστερό πέτυχε το γκολ της νίκης και έπειτα η ομάδα του δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης (84’ Κόντος), Ζορμπάς (76’ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Γκομές, Ντουαλά (65’ Χιντζίδης), Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Κοζορώνης (73’ Γαρουφαλιάς), Γιάκος, Ζάιρο (90’ Κούτρης), Κόντε, Μαμπουλού (52’ Βιδάλ). 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε