Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΣΑΚ: Δολοφονήσατε το άθλημα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών με καυστική ανακοίνωση επιτίθεται στην ομοσπονδία μπάσκετ και την κατηγορεί για τους προπηλακισμούς που δέχτηκαν τα μέλη του από τα ΜΑΤ.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ μετά τα έκτροπα στο Ελληνικό.

“Η εικόνα μίλησε μόνη της.  Η εντολή από την διοργανώτρια αρχή ήταν να γίνουν πάση θυσία οι αγώνες. Στο δίλλημα ότι οι αθλητές που διαμαρτύρονται είναι στο παρκέ, η απάντηση είναι… βγάλτε τους ακόμα και σηκωτούς. Όπερ και εγένετο, αφού υπακούοντας εντολές, μας κλώτσησαν, μας έσπρωξαν, τραυμάτισαν αθλητή που ειρηνικά διεκδικούσε τα δικαιώματα του και δολοφόνησαν το άθλημα που αποκαλούν «ελληνική μπασκετάρα».  Με τη βία δεν μπορούν να κάμψουν τη αγωνιστικότητα και την ενότητά μας. Μας εκβίασαν, μας απείλησαν και στο τέλος μας χτύπησαν προκειμένου να μπούμε να παίξουμε.  Αν αυτές είναι οι λύσεις που μας είχε υποσχεθεί ο κύριος Βασιλακόπουλος τότε λυπούμαστε που τον πιστέψαμε. Αν αυτό είναι το πρωτάθλημα που θέλει να διοικεί ο ΕΣΑΚΕ τότε συγχαρητήρια του. Την επόμενη φορά φέρτε περισσότερες διμοιρίες για να μας χτυπήσουν πιο πολύ.

Τα μέλη μας που στήριξαν την απεργία (μαζί με τους Έλληνες της ΑΕΚ) είναι παλικάρια και είναι η μεγάλη πλειοψηφία μαζί με τους αθλητές της Α2 που βρεθήκαν στο κέντρο του γηπέδου για να τους χτυπήσουν τα ΜΑΤ.

Αν θεωρούν ότι το ζητούμενο ήταν να γίνουν οι αγώνες τότε χάσαμε, αν όμως αυτός είναι ό τρόπος που επιλέγουν να γίνονται οι αγώνες τότε σίγουρα είμαστε νικητές.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε