Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΠΣΑΤ: Ηθικός αυτουργός η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αν πειραχθούν δημοσιογράφοι

ΠΣΑΤ: Ηθικός αυτουργός η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αν πειραχθούν δημοσιογράφοι
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.11.2012 | 13:41
Πρώτη δημοσίευση: 03.11.2012 | 13:36

Η πρώτη επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη Nova προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΣΑΤ, ο οποίος σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για στοχοποίηση και ευθεία απειλή προς δημοσιογράφους αλλά και προσπάεθια φίμωσης της ελεύθερης ενημέρωσης.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο ΠΣΑΤ τονίζει:

"Επειδή η χθεσινή επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το συνδρομητικό κανάλι Nova για τη μετάδοση του αγώνα μπάσκετ με τη Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ περιείχε σαφέστατες απειλές για τον συνάδελφο Νίκου Παπαδογιάννη που μετέδωσε τον εν λόγω παιχνίδι και επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας και για αυτούς που θα περιγράψουν επόμενα παιχνίδια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθιστούμε σαφές πως για οτιδήποτε συμβεί από εδώ και στο εξής σε δημοσιογράφο είτε του συνδρομητικού καναλιού είτε άλλου Μέσου, ηθικός αυτουργός θα είναι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε πως μετά από παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για το κύπελλο μπάσκετ στις 4 Οκτωβρίου 2012 άγνωστοι χτύπησαν τον Αντώνη Καλκαβούρα στο πάρκινγκ του κλειστού του Ολυμπιακού Σταδίου. Επομένως θα πρέπει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να είναι πολύ προσεκτική στις ανακοινώσεις της, να μην πυροδοτεί τη βία και ούτε να παραδίδει βορά στις ορέξεις ανεγκέφαλων τους εκπροσώπους του Τύπου.

Το ΔΣ του ΠΣΑΤ, βεβαίως, δεν θα σταματήσει εδώ, αλλά στην προσεχή του συνεδρίαση θα ασχοληθεί με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του, διότι η ανακοίνωση αυτή στοχοποιεί και απειλεί ευθέως συναδέλφους, πέραν του ότι επιχειρεί να φιμώσει την ελεύθερη ενημέρωση και αυτό είναι επίσης κάτι που δεν πρόκειται να επιτρέψουμε".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο