Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΠΣΑΤ: Πυροδοτεί τη βία ο Αλαφούζος

ΠΣΑΤ: Πυροδοτεί τη βία ο Αλαφούζος
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.10.2012 | 14:51

Ανακοίνωση κατά του Γιάννη Αλαφούζου εξέδωσε ο ΠΣΑΤ, για τα όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" αναφορικά με την δημοσιογραφική κάλυψη του αγώνα του Παναθηναϊκός-Λάτσιο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) ενημερώθηκε για την ανεξέλεγκτη παρέμβαση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χθες βράδυ, σε αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Δεν μας εξέπληξε ο αξιότιμος κ. Αλαφούζος, ο οποίος είχε ξεκάθαρα εκδηλώσει τις προθέσεις, αλλά και τις αντιλήψεις του για τα περί ποδοσφαίρου από την έναρξη του Πρωταθλήματος, με ανακοινώσεις, που κάθε άλλο παρά συμβάλουν στην ομαλή διεξαγωγή και πρόοδο του.

Στο προκείμενο, ο κ. Αλαφούζος καλείται δημόσια να αποκαλύψει και να καταγγείλει με ονοματεπώνυμα τους «Συνωμότες» δημοσιογράφους, όπως δήλωσε, καθώς και αυτούς που ξέρει ότι προσπάθησαν να πετύχουν αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό. Όσο για τα «μαθήματα» περιγραφής αγώνων και δημοσιογραφίας στους επαγγελματίες συναδέλφους, που επιχείρησε να κάνει ο αξιότιμος κ. Αλαφούζος, ας τα αξιοποιήσει αλλάζοντας ειδικότητα στο χώρο των ΜΜΕ που τόσο οικείος του είναι αν μη τι άλλο. Η επαγγελματική του αποκατάσταση θα είναι άμεση και…διασφαλισμένη.

Τέλος, υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά στον αξιότιμο κ. Αλαφούζο, ότι με κάποιες από τις δημόσιες τοποθετήσεις του πυροδοτεί τη βία και συμβάλλει στην διαμόρφωση αρνητικού κλίματος στο χώρο του ποδοσφαίρου, που σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζει την πλειοψηφία της κοινής γνώμης, πέρα από κάθε συλλογική προτίμηση.

Οργισμένος με τον ΑΝΤ1 o Αλαφούζος - "Είναι ντροπή"   Διαδώστε αυτό το άρθρο