Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ψάχνει… αμυντικούς για τη Νέα Σμύρνη ο Φερέιρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι απουσίες στην άμυνα του Παναθηναϊκού είναι πολλές και έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός πρέπει να παρατάξει τους “πράσινους” με σημαντικές αλλαγές στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την Τετάρτη.

 Απ’ την αναμέτρηση με τους “κυανέρυθρους” θα απουσιάσει ο Σεντρίκ Καντέ, που αναχώρησε για την πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής του Μάλι για το Κόπα Άφρικα (δεν θα επιστρέψει νωρίτερα από τις αρχές Φεβρουαρίου).

 
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Γιόσου Σαριέγκι, που ακολούθησε μέρος της προπόνησης της Δευτέρα και στη συνέχεια έκανε θεραπεία. Προσθέτοντας και τον τραυματία Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ (θα επιστρέψει στη δράση σε περίπου ένα μήνα), γίνεται σαφές πως τα προβλήματα στην άμυνα συσσωρεύονται.
 
Όλα δείχνουν πως ένας εκ των Βύντρα ή Κατσουράνη, με επικρατέστερο τον πρώτο, θα πάρει τη θέση του στόπερ δίπλα από τον Μπιέρσμιρ.
 
Πέραν του Κατσουράνη, διαθέσιμοι θα είναι οι Καπίνο και Κουίνσι. Θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Τοτσέ, καθώς είναι επιβεβλημένο το φρεσκάρισμα της ομάδας μιας και υπάρχουν ματς ανά τρεις ημέρες μέχρι το τέλος του μήνα (πέραν του Κυπέλλου υπάρχουν στο πρόγραμμα και τα δύο εξ αναβολής με Δόξα και Λεβαδειακό).
 
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει επίσης στον Σωτήρη Νίνη, αλλά και στον ανέτοιμο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε