Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ψάχνει να πουλήσει τις μετοχές της ΑΕΚ ο Πέτρος Παππάς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ΑΕΚ μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό, γίνεται ακόμη χειρότερο λόγω των σεναρίων που κυκολοφορούν για την πρόθεση ενός εκ των δύο μεγαλομετόχων να αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

“Υπάρχει κανείς; – Ποιό είναι το όριο της ξεφτίλας για εσάς;”

Ο λόγος για τον Πέτρο Παππά που φέρεται διατεθειμένος να πουλήσει τις μετοχές του και αναζητεί αγοραστή. Τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει έιναι του Μπάκου της Τρίπολης, αν και ο ίδιος έχει διαψεύσει στο παρελθόν ότι επιθυμεί να εμπλακεί στην ΑΕΚ και του πρώην μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής, Κώστα Μακρή.

Όπως αναφέρει το Sentragoal, ο Κώστας Μακρής αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα και να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας. Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας συγκαταλέγεται μεταξύ των πλουσιοτέρων ανθρώπων της Αυστραλίας, με την περιουσία του να ανέρχεται στα 1,2 δισ. ευρώ.

Τις επαφές Μακρή-Παππά επιβεβαίωσε στενός συνεργάτης του πρώτου στο AEK365, αποκαλύπτοντας ότι οι συζητήσεις βρίσκοντας σε πρώιμο στάδιο.

Το θέμα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα αφού η ΑΕΚ οφείλει να βρει πέντε εκ. ευρώ για να μπορέσει να πάρει την αδειοδότηση που θα της επιτρέψει να αγωνιστεί στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε