Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ψάχνονται στον Ολυμπιακό – Η φιέστα χάλασε, ο Βαλβέρδε φεύγει

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ήττα από την Κέρκυρα μπορεί να μην στοίχισε βαθμολογικά στον Ολυμπιακό, όμως πλήγωσε το γόητρο της ομάδας ενώ απογοήτευσε και τους φιλάθλους που ετοίμαζαν φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου. Το θέμα όμως που απασχολεί αφορά τον Ερνέστο Βαλβέρδε που φέρεται να έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Φιέστα με… κηδεία! – Η Κέρκυρα “άλωσε” το Καραϊσκάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκρυψε την απογοήτευση του μετά την εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα, προανήγγειλε πρόστιμο στους παίκτες θέλοντας να τους ξυπνήσει ενόψει και του τελικού του κυπέλλου.

Έξαλλος ο Θεοδωρίδης: Πίκραναν 35.000 κόσμο, θέλουν και δηλώσεις;

Το θέμα όμως που βρίσκεται και θα βρίσκεται στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση του Βαλβέρδε, είναι το αν θα παραμείνει ή όχι στην Ελλάδα ο Ισπανός τεχνικός.

Σύμφωνα με το GOAL, ο Βαλβέρδε έχει λάβει την απόφαση να αποχωρήσει λόγω του οικογενειακού του προβλήματος και θα την ανακοινώσει στον Βαγγέλη Μαρινάκη όταν θα γίνει η συνάντηση τους.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπάθησαν να κρατήσουν τον Ισπανό και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να τον κρατήσουν στην Ελλάδα, όμως η οικογένεια του Βαλβέρδε τον πιέζει να γυρίσει ανεξάρτητα με το αν θα βρει κάποια δελεαστική πρόταση από ισπανικό σύλλογο.

Οι βοηθοί του πάντως Ασπιάθου και Ποθάνκο επιθυμούν να παραμείνουν και στον Ολυμπιακό βλέπουν με καλό μάτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όταν ο Ολυμπιακός είναι χαλαρός (VIDEO)!

Ιωάννου: “Ο Ολυμπιακός δεν ήταν… κάπως!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε