Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ψάχνουν σπίτι – σπίτι τον δολοφόνο του 22χρονου – Έπεσε νεκρός σε ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών στο Ηράκλειο

Το σημείο που έπεσε νεκρός ο 22χρονος ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Του κάρφωσαν μαχαίρι στο στήθος – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
– Μεταξύ “γνωστών-αγνώστων” οπαδών ψάχνουν τους δράστες
– Θρήνος στη γειτονιά του παλλικαριού που σε λίγες μέρες θα πήγαινε φαντάρος
– Τι λένε στο Newsit οι γείτονες και ο Δήμαρχος
– ΦΩΤΟ από το σημείο του μακελειού

Τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου στις τρεις τα χαράματα, στην παραλιακή λεωφόρο κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ουσιαστικά δυο παρέες οπαδών του ΟΦΗ απ’ τη μια και του Παναθηναϊκού και του Ηροδότου από την άλλη είχαν δώσει, όπως φαίνεται, ραντεβού για “ξύλο”.

Ενα καμμένο μηχανάκι ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Είναι χαρακτηριστικό ότι για να μην εντοπιστούν τα στοιχεία τους από την αστυνομία όλοι είχαν πάει φορώντας κουκούλες και κράνη, ενώ κάποιοι χρησιμοποίησαν ως και κλεμμένες μοτοσυκλέτες.

Συντρίμμια άφησαν πίσω τους οι οπαδοί ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η σύρραξη γρήγορα επεκτάθηκε. Οι οπαδοί άρχισαν να χτυπιούνται και πυρπολούν μηχανές.

Το τραγικό είναι πως ο 22χρονος και η παρέα του, δεν γνώριζαν καν για το “ραντεβού”. Έμαθαν για τα επεισόδια αφού ξεκίνησαν και δυστυχώς έκαναν το λάθος να πάνε και οι ίδιοι.

Αστυνομικοί ψάχνουν για στοιχεία ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η μάχη με καδρόνια, σιδερολοστοστούς και άλλα αντικείμενα είχε επεκταθεί όταν έφτασαν ο 22χρονος και οι φίλοι του.

Δυστυχώς λίγο αργότερα ο νεαρός δέχθηκε δυο χτυπήματα από το μαχαίρι, ένα στην κοιλιά και ένα στο στήθος. Σχεδόν ταυτόχρονα έπεφταν στο έδαφος και άλλοι δύο οπαδοί ηλικίας 19 και 21 ετών.

To γεφυράκι της ντροπής ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στη θέα των τραυματιών και του αίματος οι νεαροί σκορπίστηκαν. Οι φίλοι των τραυματιών δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ αλλά προτίμησαν να τους πάνε με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα στο νοσοκομείο.

Για τον 22χρονο από τα Μάλια ήταν ήδη αργά, ήταν νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι άλλοι σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν πολύ σοβαρά τραύματα. Ο ένας από τους δύο εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ο δεύτερος που πήρε εξιτήριο συνελήφθη. 

Και πέτρες εκτός από μαχαίρια βγήκαν χθες ξημερώματα στην Κρήτη ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί προσήγαν 6 άτομα, ωστόσο οι νεαροί δεν δίνουν την παραμικρή πληροφορία ούτε για το ποιοι μπορεί να είναι οι δράστες του φονικού, ούτε για το ποιοι οπαδοί από την πλευρά του ΟΦΗ πήραν μέρος στη συμπλοκή.

Έτσι οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει δύο κλιμάκια που σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit ερευνούν σε σπίτια και στέκια “γνωστών-αγνώστων” οπαδών του ΟΦΗ που μπορεί να πήραν μέρος στη φονική συμπλοκή.

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες της οικογένειας του 22χρονου Γιάννη που δε μπορούν να πιστέψουν ακόμη το κακό που τους βρήκε. Μια γειτόνισσα δήλωσε στο Newsit ” η οικογένεια του παιδιού είναι στα 100 μέτρα απο το σπίτι μας και τους ξέρουμε πολύ καλά. Είναι καλή οικογένεια. Το παιδί ήταν πολύ καλό και ήταν το μοναδικό αγόρι της οικογένειας. Στις 15 του μήνα θα έφευγε φαντάρος. Ολοι στα Μάλια είμαστε στεναχωρημένοι, με δάκρυα στα μάτια. Ακόμη η οικογένεια δεν ξέρει πως έγινε το κακό”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit μία από τις γειτόνισσες:

Όπως δήλωσε στο Νewsit Ζαχαρίας Δοψαστάκης, Δήμαρχος Χερσονήσου που ανήκουν τα Μάλια από όπου κατάγεται ο 22χρονος που έχασε τη ζωή του “το περιστατικό το οποίο πρωί – πρωί δυστυχώς πληροφορηθήκαμε μας έχει αναστατώσει, μας έχει εξοργίσει. Δυστυχώς δεν μπορούμε να το ερμηνεύσουμε πως είναι δυνατόν μέσα από αυτές τις δυσκολίες που περνάει η κοινωνία και η χώρα, υπάρχουν ακόμη τέτοια περιστατικά που οφείλονται σε επιπολαιότητες και αντιδικίες που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Ευχομαι και πιστεύω, οι αρμόδιοι φορείς, η ελληνική πολιτεία να πατάξουν επιτέλους αυτα τα φαινομενα που μόνο ζημιά κάνουν. Την αφαίρεση ζωών δεν μπορεί να την ερμηνεύσει ανθρώπου νους. Είμαστε δίπλα στην οικογένεια και συμμεριζόμαστε τον ανείπωτο πόνο τους που απροσδόκητα πληροφορήθηκαν αυτό το αναπάντεχο γεγονός που τους έχει συγκλονίσει. Θα είμαστε δίπλα τους με κάθε μέσο ώστε να τους βοηθήσουμε”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt o Δήμαρχος Χερσονήσου:

Ο υπουργός Π. Γερουλάνος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ είπε πως “δεν είναι αθλητική βία, κάποιοι κρύβονται πίσω από χρώματα ομάδων” και δυστυχώς απλά διαπίστωσε πως “δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αν δεν σταματήσει πρώτα μέσα στο γήπεδο η βία δεν θα μπορέσουμε να σταματήσουμε και τη βία έξω”.

Θρηνούμε έναν νέο άνθρωπο μόλις έξι ημέρες μετά την αιματηρή συμπλοκή στα Πετράλωνα μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού με τρεις τραυματίες και μόλις ένα μήνα μετά τη δολοφονική επίθεση με μολότοφ εναντίον συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ όπου από τις εκρήξεις είχε τραυματιστεί ένας ακόμη οπαδός

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Διαβάστε επίσης:
Άγρια συμπλοκή οπαδών στα Πετράλωνα – Τρεις στο νοσοκομείο

Δολοφονική επίθεση σε οπαδούς του ΠΑΟΚ – Πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε