Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ψηλός και ογκώδης ο νέος… παραγκάρχης”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αλέξης Κούγιας δίνει νέα διάσταση στις καταγγελίες του πρώην διαιτητή, Σωτήρη Βοριά, μιλώντας για νέα “παράγκα” την οποία διοικεί ένας ψηλός και ογκώδης παράγοντας.

Μιλώντας στον FM 100 ο μεγαλοδικηγόρος δίνει συνέχεια στις “φήμες” και τις καταγγελίες για το ματς Μακάμπι – Ολυμπιακός.

Ο Σωτήρης Βοριάς ισχυρίζεται ότι υπάρχει κασέτα στην οποία ακούγονται απίστευτα πράγματα και μάλιστα ανέφερε ότι σε αυτήν ακούγεται η φωνή του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου.

Ο Αλέξης Κούγιας επιβέβαιωσε την ύπαρξη ηχητικού ντοκουμέντου αλλά όχι και την εμπλοκή του Πιλάβιου:

“Ένας παράγοντας με όγκο και ύψος ακούγεται στην κασέτα. Δεν ήξερε, φυσικά ότι τον ηχογραφούσαν. Απειλούσε τον διαιτητή που εμπλέκεται με Τσετσένους και Βούλγαρους. Υπάρχει, πλέον, στο ποδόσφαιρο νέος “παραγκάρχης” και είναι αυτός. Έχω αηδιάσει με τις κασέτες αυτές που άκουσα. Δεν είναι η φωνή του Πιλάβιου. Γνωρίζω τα πάντα για την υπόθεση. Γωρίζω τι “πουλάνε” στον κ. Μαρινάκη. Μπορεί ο πρόεδρος να έχει καλές προθέσεις, άλλα έρχεται σε επαφή με λάθος ανθρώπους. Τον έβαλαν σε μια επαφή με κακοποιούς. Μια επανάληψη γεγονότων έχουμε, όπως γινόταν με τον Θωμά και τον Κόκκαλη και ακούγαμε το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδάνε.

Ο ογκώδης παράγοντας απειλεί διαιτητές και λέει ότι τους ορίζει. Ο Πιλάβιος έχει κάποιες αντιστάσεις. Ήδη στην ΕΠΟ ψάχνουν τον νέο Γκαγκάτση. Έγινε μια συνάντηση στο Χίλτον πριν δύο μέρες, το βράδυ. Υπάρχουν κασέτες στα χέρια παράγοντα, που αν μου τις δώσουν δεν έχω πρόβλημα να δημοσιοποιήσω το περιεχόμενό τους.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε