Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Ψήνει” τον Χλεμπ ο Παναθηναϊκός!

Οι Γάλλοι παρουσιάζουν τον Παναθηναϊκό έτοιμο για νέο μεγάλο μπαμ
Οι Γάλλοι παρουσιάζουν τον Παναθηναϊκό έτοιμο για νέο μεγάλο μπαμ

Γαλλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει συμφωνία των “πράσινων” με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Αλεξάντερ Χλεμπ, ενώ το προχωράει ακόμα περισσότερο.

 

Ο 29χρονος μέσος ανήκει στην Μπαρτσελόνα αλλά αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη με την μορφή δανεισμού. Εκεί θα βρίσκεται όμως μέχρι το καλοκαίρι καθώς ο Λευκορώσος δεν θέλει να συνεχίσει από την στιγμή που ο Γκρος τον αφήνει συνήθως στον πάγκο, ενώ και στις προθέσεις των Καταλανών είναι η πώληση του παίκτη.

 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Sofoot.com” το μόνο που απομένει για να φορέσει τα πράσινα ο Αλεξάντερ Χλεμπ είναι να πει το ναι στον Παναθηναϊκό.
 
“Είναι πολύ πιθανό μέσα σε 18 μήνες ο Αλεξάντερ Χλεμπ να γυρίσει όλη την Ευρώπη. Όταν δεν υπολογιζόταν στην Μπαρτσελόνα, αρνήθηκε να πάει στην Ίντερ αφού προτίμησε να πάει στην ομάδα της καρδίας του, την Στουτγκάρδη. Όμως ούτε εκεί αισθάνεται καλά καθώς ο προπονητής του, Κρίστιαν Γκρος προτιμά να τον αφήνει στον πάγκο.
 
Ο Χλεμπ θέλει να ξανανιώσει ποδοσφαιριστής και για να γίνει θα πρέπει να αγωνιστεί σε κατώτερο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του και είναι έτοιμος για ένα χτύπημα ανάλογο σαν αυτό που έκανε με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση του παίκτη”.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε