Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ψυχρολουσία στο ΟΑΚΑ

Ο Μάρκους Χάισλιπ έκανε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟ
Ο Μάρκους Χάισλιπ έκανε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ήττα – σοκ για τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκας από την Παρτίζαν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων με 59-64.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στην δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας η ομάδα του Παναθηναϊκού. Ένα ματς που φαινόταν σε όλη του τη διάρκεια ότι το ελέγχει, κατάφερε στο τέλος να το χάσει και να μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες.

Οι πράσινοι παρά την παρουσία του κόσμου τους αλλά και το ντεμπούτο του Χάισλιπ παρουσιάστηκαν νωθροί κυρίως στο τέλος του αγώνα. Μέχρι το 36ο λεπτό είχαν την πρωτοπορία στο σκορ αλλά ποτέ δεν μπόρεσαν να ανοίξουν την διαφορά.

Πάντως ακόμη και έτσι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κερδίσει αλλά όταν βρέθηκε στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου μπροστά με 57-51 έπαθε ολικό μπλακ άουτ. Σημείωσε μόλις 2 πόντους στα εναπομείναντα λεπτά ενώ δέχτηκε 13 και φυσιολογικά ήρθε η ήττα.

Πλέον οι πράσινοι θα αναζητήσουν νίκη εκτός έδρας επί της Παρτίζαν ενώ πολλά θα κριθούν στους αγώνες τους κόντρα στο φαβορί του ομίλου την Μπαρτσελόνα. Όπως και να έχει τα πράγματα έχουν μπλεχτεί για τον Παναθηναϊκό μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο Top 16.

Δεκάλεπτα: 22-20, 42-36, 52-46, 59-64

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 2, Σπανούλης 14, Περπέρογλου, Φώτσης 6, Χάισλιπ 7, Νίκολας 5, Διαμαντίδης 11, Πέκοβιτς 7, Καλάθης, Σερμαντίνι 1, Γιασικεβίτσιους 6.

Παρτιζάν (Βουγιόσεβιτς): Ρόμπερτς 12, ΜακΚάλεμπ 8, Κέτσμαν 5, Μιλόσεβιτς, Ράσιτς 10, Μίτροβιτς, Μπόζιτς 12, Βέσελι 13, Ντέκιτς, Βράνιες 4, Μιλόσεβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε