Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ψυχρός εκτελεστής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Κέβιν Μιραλάς κέρδισε πέναλτι, πέτυχε γκολ, είχε δοκάρι και ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου με 2-1. Τις εφτά νίκες σε εφτά ματς στο “Γ.Καραϊσκάκης” έφτασαν οι “ερυθρόλευκοι”. Αποβλήθηκε ο Ντουντού.
 
Το τσουχτερό κρύο επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφιαριστών στα πρώτα λεπτά, όταν και κυριάρχησαν τα πολλά λάθη και τα δυνατά μαρκαρίσματα. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να τραυματιστεί και να αποχωρήσει στο 14΄ ο Ρόμενταλ, ενώ στο 28΄ο Φουστέρ δέχθηκε πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Ολιβέιρα και του τοποθετήθηκε επίδεσμος στο κεφάλι.
 
Σταδιακά ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με το πέναλτι που κέρδισε ο Μιραλάς από τον Τάτο και εκτέλεσε εύστοχα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική (μετά από αυτό στην Καβάλα) ο Φουστέρ στο 33΄. Δύο λεπτά αργότερα ο Μιραλάς πήρε την κάθετη πάσα από τον Ζαιρϊ και πλάσαρε ιδανική τον Μιχαηλίδη φτάνοντας τα 8 τέρματα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να πετύχει και το ένατο αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Οι “ερυθρόλευκοι” απείλησαν στο 50ο λεπτό με τον θετικό Ζαϊρί και έξι λεπτά μετά με τον Φουστέρ. Στο 60΄ο Βαλβέρδε πέρασε τον Νέμεθ στη θέση του Μιραλάς και είδε την ομάδα του να μένει με δέκα παίκτες στο 68΄, όταν ο Ντουντού πήδηξε για κεφαλιά με τον αγκώνα στο πρόσωπο του Τάτου.
 
Με αριθμειτικό πλεονέκτημα ο Δώνης ρίσκαρε βάζοντας τους Περόνε και Αναστασάκο στο ματς και κατάφερε να πάρει τα ηνία, όμως το γκολ του Φαβάλι ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ατρόμητο να γνωρίζει την πρώτη του ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:
 

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Τοροσίδης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ζαϊρί (72′ Ουρτάδο), Μιραλάς (61′ Νέμεθ), Φουστέρ, Ρόμενταλ (15′ λ.τρ. Πάντελιτς).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος (75′ Περόνε), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Φαβάλι, Βινιάλ, Σαγκανόφσκι (57′ Αναστασάκος), Καραγκούνης (72′ Σαρμιέντο), Τάτος, Ολιβεϊρα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε