Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάει ΑΠΟΕΛ ο Σπυρόπουλος – Θέλει Άντι ο Φερέιρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από 4,5 χρόνια ο Νίκος Σπυρόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Τον Γκανέζο, Ντάβιντ Άντι που αγωνίστηκε πέρυσι στον Παναιτωλικό ως δανεικός από την Πόρτο, επιθυμεί για αντικαταστάτη του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Σπυρόπουλος απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση του συμβολαίου του για δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές 200.000 ευρώ και πλέον οι “πράσινοι” βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ.

Στην κορυφή της λίστας του Φερέιρα για τον αντικαταστάτη του υπάρχει το όνομα του Νταβίντ Άντι. Ο Γκανέζος αμυντικός ανήκει στην Πόρτο, έχει χαμηλό κασέ και γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από την περσινή του θητεία στον Παναιτωλικό.

Εκτός του Άντι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Βραζιλιάνου Εντιμάρ που αγωνίστηκε πέρυσι στην Ξάνθη ως δανεικός από την Κλουζ, αλλά και αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα.

Όταν ο Μπαρμπαρούσης χόρεψε χάκα (VIDEO)


Κοντά στη Λιλ ο Κλωναρίδης – Θέλουν Μάντζιο στην ΑΕΚ

Στη Νάπολι ο Σικαμπάλα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε