Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάει Ντονκάστερ ο Πλεσί

Στην Αγγλία θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Γάλλος μέσος του Παναθηναϊκού.

Η αγγλική ιστοσελίδα Skysports, φιλοξενεί δηλώσεις του ατζέντη Γουίλι ΜακΚέι, ο οποίος αναφέρεται στην πιθανότητα μετακίνησης του Πλεσί στην Ντονκάστερ: «Έχουμε έρθει σε συμφωνία για να πάρουμε τον Νταμιάν Πλεσί από τον Παναθηναϊκό με την μορφή δανεισμού. Λόγω της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα καταφέραμε να έρθουμε αποκτήσουμε έναν παίκτη της αξίας του Πλεσί. Έπαιξε στην φανταστική ομάδα Νέων της Λιόν και χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες στην Γαλλία, πριν πάει στην Λίβερπουλ».

Ο ΜακΚέι αναφέρεται με καλά λόγια για τον Πλεσί, ενώ αποκαλύπτει και τη συμφωνία της αγγλικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό, με την Ντονκάστερ να καλύπτει μέρος του συμβολαίου του:

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για αυτόν στην Λίβερπουλ, αλλά είναι ένας ποιοτικός παίκτης και έχει αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μόλις 23 ετών και πιστεύουμε οτι θα είναι χρήσιμος στην ομάδα και θα την βοηθήσει στην Championship. Άλλωστε θα τον πληρώνουμε 2.000 λίρες την εβδομάδα και τα υπόλοιπα θα τα καλύπτει ο Παναθηναϊκός. Ο Νταμιάν θέλει να γυρίσει πίσω στην Premiership και μέσω της Ντονκάστερ θα έχει αυτή την ευκαιρία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε