Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάει για Σχάαρς ο Παναθηναϊκός

O Σχάαρς σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλήματος που κατέκτησε το 2009 η Αλκμάαρ.
O Σχάαρς σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλήματος που κατέκτησε το 2009 η Αλκμάαρ.

Ο Ολλανδός Στάιν Σχάαρς βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού. Αν όλα πάνε καλά, ο χαφ της Αλκμάαρ θα είναι η μια από τις δύο βασικές μεταγραφές του Ιανουαρίου για τους “πράσινους”.

Οι ΚώσταςΑντωνίου και Κάρλος Φρέιτας επέστρεψαν από το πρόσφατο ταξίδι τους με έναν σαφή στόχο. Τον 27χρονο αρχηγό της ολλανδικής ομάδας, ο οποίος πέρα από το ταλέντο του, διακρίνεται και για τις ηγετικές του ικανότητες.

Εκτός αποστολής ο Κατσουράνης

Ο διεθνής Ολλανδός θέλει να αποχωρήσει από την Αλκμάαρ το συντομότερο δυνατό και επιδιώκει να το κάνει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η κακή πορεία της ομάδας του και τα οικονομικά προβλήματα που οδήγησαν στον “αποδεκατισμό” της, αποτελούν τα βασικά στοιχεία που τον έχουν κάνει να ψάχνει νέα ποδοσφαιρική “στέγη” και ο Παναθηναϊκός φαντάζει ως μια πολύ καλή λύση.

Το συμβόλαιο του παίκτη είναι της τάξης του 1 εκ. ευρώ και η Αλκμάαρ δεν φαίνεται να αξιώνει απαγορευτικό ποσό για να τον παραχωρήσει, είτε ως δανεικό με οψιόν αγοράς είτε να τον πουλήσει.

Στον Παναθηναϊκο τον παρακολουθούν εδώ και καιρό και θεωρούν ότι είναι μια πολύ καλή λύση που θα φέρει νέα “πνοή” στην μεσαία γραμμή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε