Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάει για Βαλβέρδε ο Αδαμίδης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να στηρίζεται από τον Στάυρο Αδαμίδη, όμως ο πρόεδρος της ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και της Βιγιαρεάλ.

Όπως αποκαλύπτει το “Εθνοσπόρ” ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτάθηκε στον Σταύρο Αδαμίδη την περασμένη εβδομάδα, ενώ το θέμα δεν αποκλείεται να έχει προχωρήσει με τις δύο πλευρές να έχουν μία πρώτη επαφή. Στην “Ένωση” έχουν πολύ καλή γνώμη για τον Βάδκο τεχνικό και η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 
Παράλληλα ο υποβιβασμός της Χαλ στην Τσάμπιονσιπ δίνει στην ΑΕΚ ακόμα πιο πολλές πιθανότητες για να κάνει δικό της τον Ζεοβάνι. Στη Χαλ ξέρουν πως δεν μπορούν να αντέξουν το βαρύ συμβόλαιο του Βραζιλιάνου και όπως παραδέχθηκε ο 30χρονος Βραζιλιάνος σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους το σκέφτεται σοβαρά να έρθει στην «Ένωση
 
Κάκωση ο Μανωλάς

Κάκωση στον δεξιό τετρακέφαλο υπέστη ο Κώστας Μανωλάς και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί σήμερα, οπότε και θα διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα από την προπόνηση της Κυριακής απουσίασε ο Σάββας Γκέντζογλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε