Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάει στην Τρίπολη χωρίς τον Κοντοέ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Έλληνας αμυντικός της AEK συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα με αυτή που δέχθηκε το Σάββατο στο ματς με τον Λεβαδειακό και ο Έβαντ Λίνεν αποφάσισε σε ποια αναμέτρηση δεν θα τον πάρει μαζί του.

Ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε πως θα είναι προτιμότερο για την Ένωση ο Γιάννης Κοντοές να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 16η αγωνιστική.

ΟΛίνεν προτίμησε να έχει στη διάθεσή της τον έμπειρο αμυντικό στους αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό και Ατρόμητο, που ακολουθούν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Να θυμίσουμε πως στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας θα λείψει ο τιμωρημένος Κορδέρο, ενώ Βλάχος και Φέτσης θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια με Πανθρακικό και Ατρόμητο. Στο όριο είναι αρκετοί παίκτες: Βλάχος (6), Κατίδης (3), Φούντας (3) και Κουτρουμπής (3).

Η ανακοίνωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ:

“Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιάννης Κοντοές, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 16η αγωνιστική”.

Τραυματισμοί και κάρτες “πονοκεφαλιάζουν” τον Λίνεν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε