Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Παγκόσμια πρωτοτυπία – Πρέπει να μετακομίσουμε από την πόλη μας γιατί έρχεται ο Πρωθυπουργός”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο εκτλεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, εξέφρασε την αγανάκτηση του για τη στάση της αστυνομίας που δηλώνει αδυναμία να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στη ΔΕΘ δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός.

Το ενδεχόμενο να αναβληθεί το ματς είναι περισσότερο από πιθανό πλέον αφού η αστυνομία δεν εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του.

Ο Γιάννης Κόντης με δηλώσεις του στο Sentrra FΜ ήταν “καταπέλτης”:

“Για ακόμη μια φορά πρωτοτυπούμε παγκοσμίως… Να πρέπει εμείς οι κάτοικοι της πόλης να… μετακομίσουμε λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Καταρχήν βλέπω ότι η αστυνομία έχει ενισχύσει τους λόγους που επικαλούνταν. Πλέον, μιλάει μέχρι και για τρομοκρατικό χτύπημα, αυτά είναι αρλούμπες και γίνονται για να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Να φτάσουμε να λέμε ότι θα γίνει τρομοκρατικό χτύπημα ή ότι θέλουν οι αναρχικοί να έρθουν στο γήπεδο. Αν οι 100-200 αναρχικοί θελήσουν να έρθουν στο γήπεδο, άλλωστε, μπορούν οι χιλιάδες οπαδοί μας να διαφυλάξουν την τάξη.
 
Αλλωστε, το Χαριλάου είναι κοντά στην έξοδο προς αεροδρόμιο και με μια απλή συνοδεία ο Παναθηναϊκός μπορεί να έρθει κανονικά στο γήπεδο, να γίνει το ματς και να τελειώσουμε.
 
Εμείς θέλουμε να γίνει το ματς για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους. Οσον αφορά το αγωνιστικό, θα μας κάνει να παίξουμε σε δέκα μέρες δύο παιχνίδια, μέχρι τότε που θα παίξουμε με την Ατλέτικο, δεν θα έχουμε δώσει κανένα επίσημο παιχνίδι, θα είναι το πρώτο μας με την Ατλέτικο.
 
Και εδώ θέλω να πω ότι από τη μία θέλουμε να παίρνουν βαθμούς οι ομάδες μας που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και από την άλλη τις σαμποτάρουμε και προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια μόνοι μας.
Αν γίνει τρομοκρατικό χτύπημα εμείς οι πολίτες που δεν θα πάμε γήπεδο δεν θα διατρέχουμε κίνδυνο; Ζητάμε να φέρουν το πούλμαν του ΠΑΟ να μπουν στο γήπεδο και να παίξουμε το παιχνίδι. Αλλωστε στη Θεσσαλονίκη θα φέρουν 10.000 αστυνομικούς, ε μπορούν να φέρουν 50-100 από αυτούς να διαφυλάξουν την τάξη για το ματς.
 
Οταν εκδηλώνει αδυναμία η αστυνομία να διαφυλάξει τους πολίτες, τότε θα πρέπει να μείνουμε σπίτι μας και να αμπαρωθούμε με μια καραμπίνα. Πιστεύω ότι ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα ήθελε να μην κινητοποιείται τόσο μεγάλος μηχανισμός ο οποίος κοστίζει κιόλαςς.
Γιατί η αστυνομία να έχει τον τελευταίο λόγο στη διεξαγωγή ενός αγώνα από την στιγμή που έχει αποχωρήσει από τα γήπεδα; Αν παίζαμε αγώνα της UEFA θα συνέβαινε αυτό;
Η Σούπερ Λίγκα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να μην υποκύψει σε πιέσεις, να πει ότι επιτέλους κάνουμε ένα πρωτάθλημα ισότιμο, εμένα με πειράζει η αγωνιστική διαστρέβλωση του προγράμματος που θα φέρει πολλά προβλήματα στην ομάδα μας. Η Σούπερ Λίγκα να επιβάλει ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά αλλιώς να μην κάνουμε όλη την αγωνιστική και να την πάμε τελευταία στο πρωτάθλημα.”

Εκτός όλων των παραπάνω ο Άρης είναι λογικό να μην θέλει να αναβληθεί το ματς αφού αν αυτό γίνει την προγραμματισμένη ημερομηνία τότε πιθανότατα ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον Τζιμπρίλ Σισέ που είναι τραυματίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε