Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Παγώνει” του Τζιόλη – Προς απολογία ο Ρόμενταλ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στο χέρι του Αλέξανδρου Τζιόλη βρίσκεται αποκλειστικά η μεταγραφή του ή όχι στον Ολυμπιακό καθώς στον Πειραιά εμφανίζονται αμετακίνητοι στην προσφορά τους. “Περιμένουμε τον επαγγελματισμό του”, το σχόλιο των “ερυθρολευκων” για τις δηλώσεις του Ρόμενταλ.

Προς “ναυάγιο” οδεύει η μεταγραφή του Αλέξανδρου Τζιόλη στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας παραδέχονται το ενδιαφέρον για τον 25χρονο μέσο, ωστόσο εμφανίζονται αμετακίνητοι στην πρόταση που έχουν ήδη καταθέσει (400.000 ευρώ τον χρόνο). Ο Τζιόλης δεν έχει απαντήσει ακόμα, αν και αρχικά ζητούσε 600.000 ευρώ, και όπως είναι λογικό όσο περνάει ο καιρός τόσο θα μειώνονται οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.
 
Την ίδια ώρα την έντονη ενόχληση των “ερυθρολεύκων” προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ντένις Ρόμενταλ σε μέσο της πατρίδας του με τις οποίες εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που χειρίζεται την περίπτωση του ο Ολυμπιακός. Στον Πειραιά πήραν θέση αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει καμία έλλειψη σεβασμού και δεν προπονείται με νέους, αλλά με παίκτες που δεν υπολογίζονται. Περιμένουμε κι εμείς τον επαγγελματισμό του αφού έχει ενημερωθεί εδώ και δύο μήνες ότι δεν υπολογίζεται”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε