Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παίρνει Μίτσελ η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Θέμα ημερών χαρακτήρισε την αποδέσμευση του Μίτσελ από την Μπέρμιγχαμ ο μάνατζερ του παίκτη που τόνισε πως ο Ισπανός μέσος θα υπογράψει στην “Ένωση” έναντι 500.000 ευρώ τον χρόνο.

«Είμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Μπέρμιγχαμ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω ότι σε 3-4 μέρες θα έχει μείνει ελεύθερος ο Μίτσελ και θα υπογράψει στην ΑΕΚ. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα από τη Δευτέρα», είπε αρχικά ο μάνατζερ του Μίτσελ, Χέλου Ροντρίγκεθ μιλώντας στην Sportday, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Χιμένεθ.

«Ο Μίτσελ θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και θα ήθελα να γίνει ξεκάθαρο αυτό -ότι έρχεται λόγω της παρουσίας του Μανόλο Χιμένεθ. Είναι ευτυχισμένος μ’ αυτόν τον προπονητή και γι’ αυτό πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην ΑΕΚ, μολονότι χάνει 300.000 λίρες, συγκριτικά με το συμβόλαιο που έχει στην Αγγλία.

Πάντα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε τέτοιες υποθέσεις μέχρι να οριστικοποιηθούν, αλλά έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με την Μπέρμιγχαμ και αυτή τη φορά πιστεύω ότι είμαστε πραγματικά κοντά στον στόχο μας. Νομίζω ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει μείνει ελεύθερος και μετά θα έρθω στην Αθήνα για να επικυρώσουμε τη συμφωνία με τον Αρναρ (Γκρέταρσον), όπως έχουμε πει.

 

 
Στην Μπέρμιγχαμ λάμβανε 1 εκατ. λίρες, αλλά στην ΑΕΚ θα υπογράψει με λιγότερα. Δεν τον απασχολεί, όμως, που θα έρθει με λιγότερα χρήματα, γιατί στην Αγγλία δεν είναι ευτυχισμένος, ενώ στην ΑΕΚ είναι. Θέλει να μείνει λόγω της παρουσίας του Χιμένεθ».

Δέλλας: Είμαι πολύ χαρούμενος που η ΑΕΚ δεν έχει καμία εμπλοκή

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε