Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παίρνει Οτσόα τον Γενάρη

Στον Ολυμπιακό λένε και επίσημα πως οι μεταγραφές για τώρα τελείωσαν, όμως εξετάζουν την περίπτωση του διεθνή Μεξινακού τερματοφύλακα, Φραντσίσκο Οτσόα για τον χειμώνα.

Ο 25άχρονος διεθνής (37συμ.) Μεξικανός γκολκίπερ, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με τον σύλλογο της Αμέρικα, αλλά το συμβόλαιο του με την ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2011, στην οποία αγωνίζεται από το 2002, μετρώντας 202 εμφανίσεις.
 
Στόχος του Φραντσίσκο Οτσόα είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη, με τον Λατινοαμερικανό πορτιέρο να είναι ήδη ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Για το θέμα των τερματοφυλάκων, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε στην διοίκηση πως είναι καλυμμένος για την φετινή χρονιά με την παρουσία των Νικοπολίδη, Πάρντο, Μέγκιερι και ξεκαθάρισε πως δεν χρειάζεται άλλον γκολκίπερ. Όμως, στον Πειραιά, κοιτάζουν το μέλλον και γνωρίζοντας πως ο Νικοπολίδης τον ερχόμενο Γενάρη θα γίνει 40 ετών, οι αρμόδιοι θα ψάξουν από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε