Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παίρνει… σειρά ο Λεονάρντο – “Ψίχουλα” από Κλουζ για Κοντοέ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν να ψάχνουν για χρήματα και ελπίζουν σε πωλήσεις παικτών, για να υπάρξει οικονομική ανακούφιση. Προχωρημένες είναι οι συζητήσεις της πλευράς του Λεονάρντο με ομάδα από το Κατάρ – Η Πρωταθλήτρια Ρουμανίας δίνει εξευτελιστικό ποσό για τον Έλληνα αμυντικό της Ένωσης!

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ είναι ενήμερη για τις επαφές που έχει ο Λεονάρντο με την Αλ Κορ και εύχεται να επιβεβαιωθεί η πρόθεση της ομάδας του Λάσλο Μπόλονι να καταθέσει πρόταση 900.000 ευρώ.

Σε ότι αφορά στον Γιάννη Κοντοέ,βρίσκεται στο στόχαστρο της Κλουζ από τη Ρουμανία. Η Πρωταθλήτρια Ρουμανίας ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της Ένωσης για να καταθέσει την πρόταση της. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δίνουν ένα ποσό περίπου στις 150.000 ευρώ (ενδεχομένως να ανέβουν ακόμη 20.000 ευρώ).

Αυτό το ποσό αυτό σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει τις απαιτήσεις των ανθρώπων του δικεφάλου, αλλά στην τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.

Όλα δείχνουν ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρχουν εξελίξεις για τις περιπτώσεις των δύο παραπάνω ποδοσφαιριστών, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει θέμα μεταγραφής και με άλλους παίκτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε