Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“Παίρνω το αεροπλάνο και έρχομαι”!

Θετικός στην προοπτική να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Νέλσον Βαλντές. Πρώτος στόχος των “ερυθρόλευκων” για την επίθεση ο διεθνής Παραγουανός. Δείτε το βίντεο.

Η περίπτωση του Νέλσον Βαλντές συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες για να έχει ευτυχή κατάληξη στους Πειραιωτές. Ο διεθνής Παραγουανός επιθετικός που πέτυχε 8 τέρματα σε 25 συμμετοχές φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αναμένεται να κάνει χρήση του ειδικού όρου στο συμβόλαιο του, μετά τον υποβιβασμό της Έρκουλες και να μείνει ελεύθερος.
 
Στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε τον θέλει και ο Μαθία έχει κάνει ήδη την πρώτη κρούση στην πλευρά του παίκτη.
 
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο Βαλντές έδειξε θετικός να μετακομίσει στον Πειραιά τονίζοντας: “Το Σάββατο παίζουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη σεζόν και αμέσως μετά θα ασχοληθώ αποκλειστικά με την μεταγραφή μου.
 
Ο Ολυμπιακός με ενδιαφέρει. Αποτελεί μια πολύ ελκυστική και ενδιαφέρουσα προοπτική για μένα. Θέλω όμως να δω έμπρακτο ενδιαφέρον. Αν θέλουν μπορώ από Δεύτερα να πάρω το αεροπλάνο και να πάω στην Αθήνα για να συζητήσουμε από κοντά. Είμαι έτοιμος και διαθέσιμος”

O Νέλσον Βαλντές με δύο γκολ έβαλε την υπογραφή του στην μοναδική φετινή εντός έδρας ήττα της Μπαρτσελόνα.

Δείτε το βίντεο:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε