Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Παιχνίδι ορόσημο για Παναθηναϊκό – Να κάνουμε το πρώτο βήμα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (29/7) για την Σκωτία ενόψει της αναμέτρησης με την Μάδεργουελ. Συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα στους “πράσινους”, το οποίο θα κάνει πιο εύκολο το έργο της ομάδας στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Το πρωί της Κυριακής ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας και αμέσως μετά το φινάλε της, στο οποίο έδωσε το παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναχώρησε άμεσα για το “Ελ. Βενιζέλος” και από εκεί για την Σκωτία.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, οι Ελευθεράκης, Σωπήλης και Τεντζέρης, αλλά και το πρώην μέλος της διοικούσας επιτροπής κ. Χατζηνικολάου.

“Το παιχνίδι αυτό είναι ορόσημο για τον Παναθηναϊκό και θα δείξει αν θα μπορέσει να συνεχίσει τη σεζόν την όχι μόνο ηθικά και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά”, δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου και πρόσθεσε: “Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι και θα γυρίσει σίγουρα με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Σκωτία. Η ετοιμότητα παίζει ρόλο για αυτά τα παιχνίδια και εμείς είμαστε έτοιμοι. Οι Σκωτσέζοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν”.

Ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, είπε με τη σειρά του: “Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Ήδη η ομάδα στέκεται καλύτερα από ότι όταν ξεκινήσαμε. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στόχος είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα, να προχωρήσουμε. Αυτό θέλουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού άλλωστε. Θέλουν να την βλέπουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το πιο σημαντικό είναι να μη δεχθούμε γκολ και να παίξουμε οργανωμένα σε όλο το 90λεπτο”.

Ματς “ζωής και θανάτου” για Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε