Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παίζει ο Νίνης, αμφίβολος ο Καραγκούνης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σφίγγει τα δόντια ο Σωτήρης Νίνης για να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη, ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα. Δηλώσεις Πατέρα και ανακοίνωση για τον κόσμο.

Ανακοίνωση για τον κόσμο

 
Παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε και στην προπόνηση της Πέμπτης ο Σωτήρης Νίνης έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα. Ο ίδιος θέλει όσο τίποτα να βοηθήσει την ομάδα του να κάνει το νταμπλ και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Πάντως με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει τον αγώνα.
 
Ένα νέο δυσάρεστο προέκυψε για τον Νίκο Νιόπλια και έχει να κάνει με την συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν μετέβη στην Παιανία για την προπόνηση καθώς προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα. Η κρίσιμη μέρα για τον Καραγκούνη είναι η Παρασκευή όπου θα φανεί εάν θα μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του για τον τελικό του Σαββάτου. Τέλος εκτός μάχης οριστικά τέθηκαν οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Φίλιππος Δάρλας που ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα.
 
Στο περιθώριο του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ μίλησε ο πρόεδρος των “πρασίνων” Νίκος Πατέρας που ευχήθηκε να πάει την Δευτέρα στην Παιανία για να δώσει το πριν του ενός εκατομμυρίου ευρώ που έχει τάξει στους παίκτες.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε