Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πάλεψε αλλά έχασε

Την 4η ήττα στην Ευρωλίγκα γνώρισε το Μαρούσι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ακόμη μία καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το Μαρούσι όμως στο τέλος δεν άντεξε απέναντι στην Μακάμπι.

Οι Ισραηλινοί έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα σε ένα μαχητικό Μαρούσι που προσπάθησε μέχρι το τέλος να κάνει την έκπληξη στη Nokia Arena.

 
Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν αέρα πέντε πόντων στο τέλος του ημιχρόνου με πρωταγωνιστές του Βισνιέφσκι και Λάσπε οι οποίοι αποτελούσαν μόνιμη απειλή για το καλάθι του Αμαρουσίου.
 
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο με την Μακάμπι να διατηρεί ένα προβάδισμα αλλά χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη νίκη.
 
Στο τελευταίο και κρίσιμο δεκάλεπτο το Μαρούσι δεν μπορούσε να βρει επιθετικές λύσεις και παρά την καλή άμυνα που έπαιξε δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 75-67 ενώ η ελληνική ομάδα πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου μαζί με την Ολύμπια Λουμπλιάνας.

 
Οι δύο Αμερικανοί Κις και Λούκας ήταν οι καλύτεροι του Αμαρουσίου, ενώ σημαντική βοήθεια έδωσε και ο Μαυροειδής. Από την Μακάμπι ξεχώρισαν οι Βισνιέφσκι και Λάσμε που πέτυχαν τους 39 από τους 75 πόντους της ομάδας τους.

Δεκάλεπτα: 15-15, 41-36, 61-54, 75-67


Μακάμπι: Βισνιέφσκι 20, Πέρκινς 6, Πνίνι 7, Άντερσον 4, Λάσμε 4, Έιντσον 6, Λάμπε 19, Μπλούθενταλ 7, Φίσερ 2.

Μαρούσι: Μιλοσεβιτς 5, Κις 14, Πελεκάνος 4, Χόμαν 6, Μαυροειδής 12, Καλάθης 3, Νάτζφει 7, Καϊμακόγλου 4, Λούκας 12.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε